Sådan Compile Fuppes til Ubuntu

May 11

Sådan Compile Fuppes til Ubuntu


Fuppes, eller Free Universal Plug and Play Entertainment service, kan du køre en medieserver direkte på din computer. Du kan gemme alle typer af lydfiler, og Fuppes omkoder dem, så du kan lytte til dem på medieafspillere, der kun tillader bestemte filtyper. For musikelskere, dette betyder, at du kan gemme filer i en komprimeret open source format som FLAC og lytte til dem fra en plug-and-play stereoanlæg, der kun understøtter MP3-filer. Fuppes giver dig også mulighed for at bruge et medie enhed, der ikke har drivere skrevet til Ubuntu.

Instruktioner

1 Åbn et terminalvindue. I tidligere versioner af Ubuntu, skal du klikke på "Applications", "Tilbehør" og "Terminal". I Natty narhval og senere, skal du klikke på Ubuntu symbolet i øverste venstre hjørne og indtast "Terminal" i søgefeltet. Klik på det program, der kommer op.

2 Enter "svn co https://fuppes.svn.sourceforge.net/svnroot/fuppes/trunk Fuppes" i din terminalvindue for at hente den seneste version af Fuppes til Ubuntu.

3 Åbn din "Home" fil fra browseren og åbne Fuppes fil, du bare downloade. Åbn README-fil eller filen INSTALL at læse listen over afhængigheder. Indtast "sudo apt-get install required_package" i terminalvinduet, erstatte listen over afhængighed biblioteker hvor der står, "required_package." Listen over afhængigheder varierer fra version til version af Ubuntu, samt mellem versioner af Fuppes.

4 Flyt ind i Fuppes mappe ved at indtaste "cd Fuppes /" i terminalvinduet.

5 Konfigurer Fuppes ved at indtaste følgende kommandoer:

autoreconf -vfi

./configure --prefix = / usr --sysconfdir = / etc

6 Kompilere Fuppes kode ved at indtaste følgende kommandoer i terminalen vinduet:

lave

sudo checkinstall

Indtast dit root-kodeord, når terminalen beder om det.


relaterede artikler