Sådan fjernes Windows Vista Boot Camp Fra Mac

April 10

Sådan fjernes Windows Vista Boot Camp Fra Mac


Apples Boot Camp hjælpeprogram lader Mac-brugere installere Windows-operativsystemer på deres Mac-computere. Boot Camp-assistent ikke kun hjælper dig oprette en partition til Windows styresystemet, det giver dig mulighed for at fjerne partitionen, hvis du ønsker at fjerne Windows fra computeren. Brug af Boot Camp-assistent, kan du en Windows Vista Boot Camp fra en Mac-computer i et par enkle trin.

Instruktioner

1 Klik på "Apple" ikonet i computerens menulinjen, og vælg indstillingen "Afbryd ...". Klik på det første program, der kører for at fremhæve det, og klik på knappen "Afbryd" for at afslutte programmet. Gentag for hver program, der kører på computeren.

2 Klik på "Finder" ikonet i computerens dock, efterfulgt af "Application" mappen. Klik på "Utilities" mappen og dobbeltklik på "Boot Camp-assistent" ikonet for at starte programmet.

3 Klik på knappen "Fortsæt" i vinduet Boot Camp-assistent. Vælg "Opret eller fjern en Windows-partition", og klik på knappen "Fortsæt".

4 Klik på knappen "Gendan", indtast din admin adgangskode, når du bliver bedt om, og klik på "OK" knappen for at starte gendannelsesprocessen. Tillad flere minutter for Boot Camp-assistent til at fjerne Windows-partitionen og gendanne computeren til en enkelt partition. Når restaureringen er færdig, skal du klikke på knappen "Afslut" for at lukke Boot Camp-assistent.

TIPS

  • Denne proces sletter alle data gemt på Windows-partitionen.

relaterede artikler