Sådan fjernes sol blænding fra Fotografier Brug af Photoshop Elements

April 4

Sådan fjernes sol blænding fra Fotografier Brug af Photoshop Elements


Adobe Photoshop software leveres med en stor samling af værktøjer til at skabe digital kunst, men til redigering fotografier, dets "lettere" version af Photoshop Elements kan være ideel. Arbejde i Elements giver dig kontrol over, hvordan dine billeder ser ud, uanset hvad der skete på den anden ende af kameralinsen. Foretag rettelser på skærmen, såsom fjernelse af sol blænding og nedtone lysstyrken, med blot et par klik med Elements 'værktøjer.

Instruktioner

1 Åbn Photoshop Elements, skal du klikke på fanen "Filer" og vælg "Åbn". Gå til et foto, og dobbeltklik på filnavnet. Billedet åbner i Elements arbejdsområdet.

2 Træk ned menuen "Window", og vælg "Lag" for at åbne "Lag" paletten. Bemærk at der er et lag kaldet Background.

3 Klik på "Forstør" værktøj (som ligner et forstørrelsesglas) i bunden af ​​"Tools" paletten i venstre side af skærmen. Zoom ind på et område af billedet med sol blænding.

4 Klik på "Lasso" værktøjet på "Funktioner" paletten. Tegn en skitse omkring netop den del af blænding du vil rette. Blinkende streger, der omgiver omridset; højreklik på dem og vælg "Layer via Copy". Læg mærke til "Lag" paletten har et nyt Lag 1.

5 Træk ned "Image" menuen øverst på skærmen, klik på "justeringer" og vælg "Niveauer". Træk "Niveauer" vinduet ud til siden af ​​skærmen, så du er i stand til at se både blænding område og vinduet. Skub den hvide trekant i afsnittet "Output Niveauer" til venstre, reducerer blænding ved brunfarvning det valgte område. Bemærk nummeret i boksen under den hvide trekant, og klik på "OK" knappen.

6 Klik på Background lag på paletten og gentag "Lasso" og "Layer via Copy" proces på et andet område af sol blænding. Gentag "Image", "justeringer" og "Levels" proces, men i stedet for at skyde hvide trekant, skrive nummeret ind i feltet for at sikre, at de præcis samme farve ændringer for områder af samme sted, såsom en rude vindue eller en skjorte. Klik på "OK", når tilfredse.

7 Gentag lagdeling proces, altid starter fra Background lag, til at rette eventuelle andre områder af sol blænding i billedet. Klik på ikonet små linjer i toppen af ​​"Lag" paletten. Klik på "Sammenkopier billede."

8 Klik på menuen "Filer", klik på "Gem som" og skriv et nyt navn til billedet, så du ikke overskriver originalen.