Sådan fjernes trojanske heste fra Mac-Apple-pc'er

October 12

En trojansk er en type computervirus, der synes at være et legitimt program, men i stedet har ondsindede hensigter. Forskellen mellem en trojansk og en traditionel virus er, at en trojansk ikke spreder sig, snarere er en trojansk gået sammen med uvidende brugere. Mac-computer brugere, der ønsker at beskytte sig mod eller fjerne trojanske heste har et par software-muligheder til rådighed for dem.

Instruktioner

1 Installer Avast! Mac Edition (se Referencer). Avast! kan beskytte din Mac fra traditionelle virus samt trojanske heste. Start Avast! ansøgning og vælger at gøre en fuld scanning for at fjerne eventuelle trojanske heste allerede på dit system og være sikker på at køre softwaren regelmæssigt for at holde dit system rent.

2 Hent ClamXav (se Referencer). Denne gratis virus checker kan holde din Mac fri af trojanske heste og vira, der kommer fra hjemmesider, e-mails og andre kilder. Hvis du gerne vil scanne hele dit system og fjerne eventuelle trojanske heste, starter ClamXav og indstille scanningen mappe til roden af ​​din harddisk.

3 Brug iAntiVirus (se Referencer). Denne applikation er også gratis og kan beskytte din Mac-computer mod eventuelle trojanske heste, virus eller orme, der kan komme din vej. Den iAntiVirus ansøgning kører også i baggrunden, aflive trusler som de præsenterer sig selv. For at fjerne trojanske heste fra din Mac med iAntiVirus, starte programmet og vælg en fuld systemscanning.