Sådan hente slettede Yahoo Messenger Chat History

March 26

Sådan hente slettede Yahoo Messenger Chat History


Yahoo Messenger er en populær instant messaging system, der bruges over hele verden. Det giver to personer til at tale med hinanden over internettet ved at forbinde deres computere og handel tekst frem og tilbage, så længe begge folk har downloadet programmet og har en Yahoo-konto. Yahoo Messenger arkiver eventuelle samtaler, du har, så du kan se tilbage gennem dem, hvis du har brug for et genopfriskningskursus. Programmet findes til gratis download fra Yahoo.

Instruktioner

1 Dobbeltklik på recyle Bin ikonet på skrivebordet. Det er her din slettede Yahoo Messenger samtale vil være.

2 Find chatten logfilen i papirkurven. Filen vil blive opkaldt efter brugernavnet på den person, du messaging med. Højreklik på filen. Dette vil bringe en ny menu.

3 Klik på "Gendan" på den nye menu. Dette vil sende chat logfilen tilbage til sin oprindelige placering, giver Yahoo Messenger til at få adgang til det.

4 Åbn og logge på Yahoo Messenger.

5 Højreklik på brugernavnet på den person, der er samtale, du ønsker at se fra din kontaktliste. Dette vil åbne en drop down menu.

6 Klik på "Vis Message History." Dette vil åbne et nyt vindue med personens brugernavn.

7 Vælg "Se mere historie" fra det nye vindue. Dette vil vise dig alle de datoer, hvor meddelelser blev sendt frem og tilbage mellem dig og det brugernavn, du ser.

8 Find den relevante dato og dobbeltklik på den. Dette vil afsløre alle meddelelser, der blev sendt mellem dig og personen under den pågældende dato.


relaterede artikler