Hvad Er CTS Protection tilstand?

June 15

Hvad Er CTS Protection tilstand?


Klar til at sende (CTS) beskyttelse tilstand er en trådløs indstilling, der sikrer computere på et netværk kan oprette forbindelse til en trådløs router, når mange kommunikationsenheder er til stede.

Standard værdi

Hver trådløs router producent har en anden standardværdi. Hvis standard er slukket eller deaktiveret, kan netværkscomputere oplever problemer med at nå internettet som de alle forsøger at oprette forbindelse på samme tid. Når tændt, skal en computer modtager et CTS ramme fra det trådløse adgangspunkt (WAP), før oplysningerne kan sendes. En automatisk indstilling afgør, hvilken computer kan nå en WAP på et bestemt gennem en anmodning om at sende (RTS) pakke.

Information kollisioner

Computere er i stand til at detektere, når andre enheder på et netværk forsøg på at transmittere data. Uden CTS, kan information kollisioner der opstå WAP til at returnere en fejlmeddelelse til computeren oprindelse. CTS afgør den rækkefølge, som computere kontakte WAP.

Beskyttelse Type

CTS-only og CTS-RTS er de to metoder til beskyttelse. I CTS-only, computere skal have en selvstændig rettet CTS ramme, før du sender data. For CTS-RTS, skal computeren sende en RTS og modtage et CTS før transmission. Satsen for datatransmission kan også justeres til at regulere, hvor hurtigt kommunikation opstår.


relaterede artikler