Sådan Slip en CPU Cooling Fan

May 7

Frigivelse en CPU ventilatoren er et job, der kan gøres på blot et par minutter. Den kølende ventilator, også kendt som heatsink fan, sidder på toppen af ​​CPU chip, der er sat i bundkortet og er ansvarlig for at holde chippen kølet ned til at fungere ordentligt. Indimellem kan blæseren brænde ud eller få beskadiget og skal udskiftes. Du kan frigøre ventilatoren selv og spare tid og penge for at kalde en computer tekniker til at gøre arbejdet for dig.

Instruktioner

1 Fjern strømkablet af kabinettet fra stikkontakten, før du forsøger at frigive CPU køling ventilator. Tag netledningen ud på bagsiden af ​​computeren sagen ved hånden.

2 Løsn med en skruetrækker skruerne på bagsiden af ​​sagen, der holder dækslet på sagen. Skub dækslet fremad for at fjerne det fra tilfældet.

3 Find den heatsink fan, der er tilsluttet til bundkortet ved siden af ​​hukommelseskort. Løsne skruerne på toppen af ​​heatsink ventilator med en skruetrækker.

4 Fjern heatsink fan elektriske ledninger kabel fra bundkortet stikkontakten ved hånden. Løft låsemekanismen på siden af ​​den heatsink fan for at frigøre det og tage blæseren væk fra bundkortet ved hånden.

TIPS

  • For at undgå skader på elektroniske dele inde i computeren, altid jorde nogen metalværktøj ved at røre dem til en udvendig metaloverflade før du bruger dem på de indvendige dele.
  • Forsøg aldrig at frigive CPU ventilatoren mens computeren sagen stadig er tilsluttet til strømkilden.

relaterede artikler