Sådan Refill en Epson CX3200 blækpatron

August 25

Sådan Refill en Epson CX3200 blækpatron


Køb en printer er kun en del af dine omkostninger til udskrivning af dokumenter. En større omkostninger normalt indebærer køber blækpatroner. Genopfyldning blækket i din Epson Stylus CX3200 All-in-One printerens blækpatroner kan spare penge. Køb blæk refill kits online eller på nogle kontorartikler butikker og refill blækpatroner, når udskrevne dokumenter begynder at dukke besvime.

Instruktioner

1 Vend den tomme blækpatron hovedet på papirservietter. Du bør se grå eller sort gummi sæler i bunden af ​​patronen.

2 Sæt nitter, der fulgte med blæk refill kit til sæler eller dække dem med aluminium tape inkluderet i blæk refill kit. Vend patronen tilbage over.

3 Find de fylder huller beneath etiketten blækpatron. Den sorte patron påfyldningshul er nær centrum af patronen. På farveblækpatronen, cyan er i venstre centrum, magenta er i midten og gul er på det rigtige centrum. På billedet farvepatron, køre påfyldningshullerne venstre til højre i denne rækkefølge: cyan, foto cyan, magenta, foto magenta og gul.

4 Fyld sprøjten, der fulgte med blæk refill kit med 10 ml sort eller 5 ml farve blæk.

5 Injicer forsigtigt blæk ind i rigtige hul. Nogle blæk kan slippe ud, når patronen svampen er fuld.

6 Tør eventuelt overskydende blæk og forsegle fyldehullerne med tape for at forhindre lækage.

7 Fjern nitter eller tape i bunden af ​​patronen.

8 Udskift patronen i printeren.

9 Kør en til tre rengøring cyklusser ved hjælp af printersoftwaren.

TIPS

  • Hver Epson T040120 blækpatron indeholder en chip, der registrerer, når patronen bliver lav. For at fortsætte med at bruge patronen, skal du muligvis nulstille chippen med en chip resetter. Chip resetters kan ofte købes fra refill kit leverandører.
  • De fleste printerproducenter anbefaler udskiftning af blækpatroner med nye, når de kører lav i stedet for genpåfyldning dem.