Sådan udskrive på kaffe poser med en Inkjet

March 28

Sådan udskrive på kaffe poser med en Inkjet


Uanset om du sælger en brugerdefineret blanding af kaffe eller ønsker at give gourmet kaffe til venner, brugerdefinerede kaffe poser gør din kaffe ser mere unik. Der er tre måder, du kan udskrive brugerdefinerede kaffe poser ved hjælp af en inkjet-printer: direkte på posen, på en selvklæbende etiket og med overførsel papir. Da papir kaffe poser kan sidde fast hyppigt i printere, kan du foretrækker de konsekvente resultater af selvklæbende etiketter. Transfer papir er et godt valg, hvis du planlægger at udskrive på stof kaffe poser.

Instruktioner

1 Læg materiale, som du vil udskrive i din inkjet printer.

Hvis du udskriver direkte på posen, belastning én kaffe taske i printerens bakke med bunden af ​​posen fodring i printeren først. For at reducere trykning syltetøj, bør den åbne ende af posen ikke være den kant, der først føres ind i inkjet printer.

Hvis du udskriver på selvklæbende etiketter eller overførsel papir, placere materialer i inkjet skuffe. Sørg for, at materialet er korrekt orienteret i printerens bakke, så den korrekte side er trykt på.

2 Send den ønskede design til din inkjet printer.

Hvis posen ikke føres gennem printeren korrekt, annullere udskriftsjobbet, træk forsigtigt posen ud af printeren, og prøv en anden metode til at udskrive på din kaffe poser.

Spejl billedet vandret, før du udskriver det på transfer papir. Dette sikrer billedet er korrekt, når det overføres til kaffen posen. At spejle billedet ved hjælp af Microsoft Paint, klik på "Image" i topmenuen, vælg "Flip / Roter", og vælg den vandrette indstilling.

3 Lav så mange trykte poser, etiketter eller overføre ark efter behov.

For at reducere hyppigheden af ​​papirstop, når der udskrives direkte på papir kaffe poser, Læg ikke mere end én kaffe taske i printeren på én gang. Dog kan flere ark selvklæbende etiketter eller overførsel papir ilægges sikkert i bakken for hurtigere udskrivning.

4 Stick de selvklæbende etiketter til poserne eller følg instruktionerne, der fulgte med overdragelsen papir til at overføre billedet til stof kaffe poser.

Dette trin er ikke nødvendigt, hvis du vælger at udskrive direkte på kaffe poser.


relaterede artikler