Sådan Detect piratkopiering af software

March 30

Software piratkopiering er hvad der sker, når nogen opretter en uautoriseret kopi af et ophavsretligt beskyttet program. Det er ligegyldigt, om kopien er lavet til videresalg, personlig eller erhvervsmæssig brug. Når du kopierer et program i din besiddelse uden tilladelse, loven finder du en pirat underlagt kriminelle anklager (stjæle, besiddelse af stjålne varer) og retsforfølgning (bøder, restitution gebyrer og / eller fængsel). Detektionsmetoder varierer for hvert produkt, men der er nogle ting, du kan kigge efter for at afgøre, hvorvidt dit program er autentisk.

Instruktioner

Generel Detection

1 Sørg for at downloade software fra betroede, pålidelige kilder. Disse omfatter programmet udviklerens hjemmeside og officielle forhandler hjemmesider (f.eks shareware hjemmesider, der giver links tilbage til udvikler hjemmesider for køb og download).

2 Undersøg enhver fysisk medie, du modtager for tydelige tegn på pirateri. Disse omfatter forkert stavning af udviklerens firmanavn eller navnet på det program, manglende meddelelser om ophavsret på medierne, ukorrekt kunst eller grafik på medierne, eller mærkning, som angiver, at programmet ikke bliver leveret til dig på den måde, udvikleren hensigten ( for eksempel, "for Bundles Only" eller "Educational Version").

3 Scan alle medier helt for virus og andet malware, før du installerer den. Mange gange, piratkopierede software flytter malware på computeren som en del af installationsprocessen.

4 Check oplysninger registreringen programmet efter installationen. Hvis du ikke bliver bedt om et brugernavn og en registrering eller licensnummer under installationen, skal du køre programmet og klik på "Om" under menuen Hjælp. Dette vil vise information registreringen programmet. Hvis navnet ikke er dit, afinstallere programmet med det samme.

Auktion site Indkøb

5 Bekræft før budgivning at auktionen indgår alle originale emballage, tilbehør, dokumentation og andre materialer, at en lovlig kopi af et program har. Hvis der anvendes softwaren, skal sælger også give dig en gyldig overdragelse af form, ejerskab, så du kan registrere programmet i dit eget navn.

6 Kontroller sælgerbedømmelser at sikre, at rapporter og kommentarer fra andre kunder ikke beskylde sælgeren af ​​piratkopiering af software til videresalg.

7 Udskyd installere et program, indtil du bekræfte, at alt, hvad du har modtaget er, hvad der var opført i auktionen. Hvis noget er forkert eller mangler, returnere alt til sælger med det samme og lad auktionshus administratorer kender årsagen du er utilfreds med købet.

8 Installer programmet følge installationsvejledningen og registrere det med den medfølgende licens eller registreringsnummer når du bliver bedt.

9 Kontakt udviklerens tekniske support-gruppe, hvis du overfører en licens.

Retail Indkøb

10 Kontroller, at emballagen er forseglet og i god stand, før du køber programmet og bekræfte, at du kan returnere købet uden straf inden for et par dage, hvis der er noget galt med det.

11 Åbn pakken, og bekræfter, at alt er angivet på æsken og i monteringsvejledningen er inkluderet.

12 Undersøg medierne. Hvis du ser ridser, fingeraftryk eller andre mærker på det, returnere hele pakken til sælgeren til udskiftning eller tilbagebetaling.

13 Installer programmet følge installationsvejledningen og registrere det med den medfølgende licens eller registreringsnummer når du bliver bedt.


relaterede artikler