Sådan oprettes en gadget til iGoogle?

March 8

Gadgets er applikationer skrevet i simpel HTML og JavaScript med hjælp af indbyggede JavaScript-biblioteker til rådighed i Gadget API, som er skabt af Google. Gadgets skrevet til iGoogle skal være tilgængelige for offentligheden, og kan hostes på en pålidelig web host. På deres kerne, iGoogle-gadgets er XML-filer, der skal være inde i en OpenSocial beholder, såsom iGoogle sandkassen. iGoogle-gadgets består af flere dele, der er brugt til at danne et struktureret brugeroplevelse.

Instruktioner

1 Log ind iGoogle og oprette en konto. Dette giver dig adgang til iGoogle sandkasse, som er det miljø, hvor du vil teste køre din ansøgning, inden lanceringen. Under "Tilpas denne side" link, skal du vælge "Tilføj feed eller gadget" linket og indtaste den offentligt tilgængelige webadresse, hvor du vil placere gadget. Klik på "Tilføj".

2 Opret en simpel "Helloword.xml" fil ved hjælp af Notesblok. Koden nedenfor illustrerer hvordan filen skal vises:

<? Xml version = "1.0" encoding = "UTF-8"?>
<Modul>
<ModulePrefs title = "Hej Verden!">
<Kræv funktion = "OpenSocial-0,8" />
</ ModulePrefs>
<Content type = "html">
<! [CDATA [

Hello, world! My First iGoogle Gadget is working!!

]>
</ Indhold>
</ Modul>

3 Vælg indholdstypen for din gadget. Den indholdstype vises i koden, som vist nedenfor:

<Content type = "html">

Indholdstype bestemmer Application Programming Interfaces (API), der er tilgængelige for dig under udvikling, den gengivelse af din gadget samt hvor gadget kan implementeres. Indhold typer kan enten være "html" eller "URL".

4 Brug Google API'er til at tilføje funktionalitet til gadget. For eksempel kan du bruge Google Maps API geocoder at angive geografiske placeringer.

5 Medtag alle JavaScript kræver små gadgets i samme XML-fil for at forenkle kodningen processen. Dette indebærer, at der hele JavaScript-kode, XML-data og HTML i en fil i stedet for at have JavaScript-kode bor i en ekstern fil, hvorfra den kan refereres. Adskil kode ved hjælp af de relevante kodning tags.

6 Gem filen med hele koden som en HTML-fil ved at tilføje "<html>" og "</ html>" tags i begyndelsen og slutningen af ​​kode. Gem filen ved hjælp af et ".html" udvidelse. Upload det på nævnte ved at klikke på "Opret et nyt projekt" i Project Hosting på Google-koden offentligt tilgængelig URL (se Resources.)

7 Opdater din iGoogle-side ved at klikke på "Opdater" -knappen i browseren eller ved at trykke på "F5". Budskabet nedenfor skal vise at bekræfte din gadget fungerer og tilgængelig:

"Hej, verden! My First iGoogle Gadget arbejder !!"

TIPS

  • Gadgets udviklet ved hjælp af "html" indholdstyper har alle deres kode, som omfatter HTML, JavaScript og andre browser objekter bosat i selve gadget. HTML er standard type. Den "URL" indholdstype bor på en afsides beliggenhed og tilgås via en URL. Det betyder, at en gadget med "URL" indholdstype ikke kan indeholde JavaScript og HTML markup i selve gadget.
  • Google dokumenterer de forskellige gadget extensions, som udviklere kan bruge til at tilføje funktionalitet. Brug disse ressourcer til at ændre adfærd dine gadgets samt tilføje interaktivitet når det er nødvendigt.

relaterede artikler