Systemgendannelse i XP for begyndere

September 28

Windows XP Systemgendannelse ruller tilbage ændringer i registreringsdatabasen til et punkt, hvor registreringsdatabasen fungerer korrekt. Processen kan hjælpe dig med at løse registreringsdatabasen efter en virus har inficeret dit system, eller efter du har installeret et program, der forårsager systemfejl. Microsoft giver dig en guide til at hjælpe dig gennem processen - du skal bare vælge en dato, hvor systemet fungerer korrekt.

Instruktioner

1 Klik på Windows XP "Start" knappen, og vælg "Alle programmer". Klik på "Tilbehør" og derefter klikke på "System Tools". Klik på "Systemgendannelse" for at åbne hjælpeprogrammet.

2 Klik på indstillingen mærket "Gendan min computer til et tidligere tidspunkt" i det første skærmbillede, og klik på "Næste". Vælg en dato i kalenderen, hvor computeren ikke var viser fejl. Klik på knappen "Næste".

3 Klik på "Afslut" på det sidste skærmbillede. En meddelelse returnerer fortæller dig, at restaureringen af ​​registreringsdatabasen afsluttet. Genstart computeren for at ændringerne kan træde i kraft.