Sådan Administrer Hierarkisk data i MySQL

October 6

Når du opretter en MySQL-database, indeholder hvert produkt, kunde og ordre tabel en liste over poster, som du kan krydse i din kode. Dataene er sat op i en hierarkisk organisation, så du søge i databasen begyndende med den højeste bestilt bord og krydse ned til den angivne rekord. Du bruger MySQL "Deltag" erklæring at forbinde hver tabel i dine spørgsmål.

Instruktioner

1 Åbn MySQL Query Browser program fra menuen program i Windows. Log ind på din databaseserver.

2 Klik på knappen "Query" for at åbne editoren. Du opretter din MySQL forespørgsler i editoren for at se og teste din SQL-kode og data.

3 Oprette en forespørgsel, der starter med det første, vigtigste bord og krydser til en nedre bord at hente data. For eksempel en kunde er den vigtigste tabel i en e-handels virksomhed. Du bruger "slutte" erklæring til at deltage til "ordrer" tabel fra "kunderne" bordet. Følgende kode er et eksempel på en hierarkisk søgning:

vælge * fra kunder c
slutte ordrer o på c.customerid = o.customerid
hvor c.customerid = 111

I dette eksempel er kunden nummer 111 returneret, og alle tilhørende ordrer returneres sammen med kundedata.

4 Klik på knappen "Udfør" for at køre forespørgslen. Hvis to ordrer blev foretaget, to poster vises. Foran hver ordre er kundens oplysninger, fordi den "slutte" erklæring forbinder de hierarkiske data.


relaterede artikler