Sådan oprettes et Word-dokument fra en SQL Query

May 20

SQL står for Structured Query Language og er et forespørgsler sprog for at modificere og forespørge data, og også styre database.The database management system omfatter administrative funktioner og ledelse. Det meste af det giver dig mulighed for at indtaste og udføre sproglige kommandoer, som formodes at få adgang til brugergrænsefladen. Databasen management system kan også bruges til at skabe en Microsoft dokument fra en SQL Query

Instruktioner

Sådan oprettes et Word-dokument fra en SQL Query

1 Download ODBC driver og Publish Query til Microsoft SQL Server (se link i indtægter). De vil være forpligtet til at oprette et Microsoft Word-dokument fra en SQL Query

2 Kør opsætningen af ​​Udgiv Query til Microsoft SQL Server, og følg instruktionerne for installation i menuen guiden. Det vil afsløre automatisk de korrekte database og sti indstillinger for dit system og giver en avanceret løsning for superbrugere.

3 Åbn Udgiv Query interfacet ved at vælge menupunktet "Publish Query" fra brugergrænsefladen menuen. Venstre klik på den ønskede forespørgsel til kø resultaterne til at gemme som et Word-dokument.

4 Vælg "Run Query" fra SQL brugergrænseflade menu og de gemte forespørgselsresultaterne vil derefter blive skrevet til Microsoft Word.