Gratis Graffiti skrifttyper

September 17

Gratis Graffiti skrifttyper


Skrifttyper tillader stationære og web-udgivere til at gøre deres dokumenter mere udtryksfuld og at formidle den holdning og filosofi en person, gruppe eller produkt. Dette gør at vælge den rigtige skrifttype til dit projekt vigtigt. Hvis du forsøger at formidle den ungdommelighed eller friskhed af et projekt, overveje at bruge en mere uortodoks skrifttype, såsom dem baseret på graffiti, for dine kampagner. En række frit tilgængelige graffiti-baserede skrifttyper kan downloades fra internettet.

Street Soul

Street Soul er en graffiti-stil skrifttype, der blev offentliggjort i 1999 af Endie. Det afspejler en traditionel stil af hvad der kan betragtes street graffiti. Breve tendens til at være skarp og har en næsten asiatisk stil til dem, der giver den skrifttype sin personlighed.

Graffiti Paint Brush

Graffiti Paint Brush ligner det kunne have været inspireret af graffiti fra år gået. Det forsøger ikke at efterligne slag af en graffiti kunstner, der arbejder med en dåse spraymaling. I stedet indarbejder klassiske penselstrøg i en graffiti-lignende stil.

Bling Ring

Bling Ring er en stiliseret graffiti skrifttype, der udnytter pseudo tre-dimensionelle bogstaver at give det et mere autentisk look. Det er også mere stiliseret end de andre skrifttyper i, at den indeholder terninger som prikker til bogstavet "I" og tilføjer ekstra kurver til bogstaverne "G" og "L."

Tribal og Tribal Two

Tribal er en meget enklere skrifttype end Bling Ring, men det har ikke mindre af en personlighed. Denne skrifttype tager rod i tribal stil graffiti og tatovering artisteri. Den er udstyret med skarpe bogstaver og ekstra men subtile streger, der giver den dens unikke udseende. En anden version af denne skrifttype, kaldet Tribal Two, har samme grundlæggende design, men er lidt mere subtil med sine ekstra linjer og har en mere kurvet stil, i modsætning til Tribal skarpe stil.


relaterede artikler