Sådan foretages fejlfinding en Flash Drive, der ikke længere anerkendt af en pc

September 22

Sådan foretages fejlfinding en Flash Drive, der ikke længere anerkendt af en pc


En flash-drev, også kendt som en USB-drev eller en tommelfinger drev, er en ekstern lagerenhed, der sættes i USB-porten på din computer. Nogle gange vil fejlmeddelelser komme op at angive din computer ikke genkende flashdrevet, når du tilsluttet det. Det er ikke et usædvanligt problem, og der er måder at løse det.

Instruktioner

1 Træk din flash-drev. Vent et par sekunder og derefter sætte den i igen. Nogle gange kan en simpel genstart fejlfinding af problemet.

2 Naviger til Microsoft Support websiden. Klik på den grønne knap mærket "Kør nu". Vent tålmodigt som Microsoft forsøger at fejlfinde problemet.

3 Klik på "Start" menuen og vælg "Kør". Skriv uden anførselstegn "devmgmt.msc", og tryk på "Enter" -tasten. Dette vil starte din Enhedshåndtering. Dobbeltklik for at udvide "USB-controllere." Kig efter en post, der har et rødt udråbstegn ved siden af. Højreklik på den og vælg "Opdater driver software." En back-dateret føreren kan forårsage problemer med eksterne lagerenheder. Gå til næste og sidste fejlfindingstrin, hvis dette ikke løser problemet.

4 Formater din flash-drev. Dette vil slette alle dine data fra flash-drev og bør kun bruges som den sidste mulighed. Klik på "Start" og vælg "Computer". Højreklik på flashdrevet under "Enheder til flytbare medier" og vælg "Format." Vælg NTFS format, da det er kompatibelt med de fleste eksterne lagerenheder. Følg vejledningen på skærmen for at fuldføre format.


relaterede artikler