Sådan Indsæt en fodnote i Microsoft Word 2007

November 8

Sådan Indsæt en fodnote i Microsoft Word 2007


College papirer, tekniske manualer og historiske papirer omfatter ofte fodnoter, som kan bruges til at betegne kilden til en erklæring eller give yderligere forklaring uden fortrængning den oprindelige tekst. Du kan føje fodnoter til dokumenter i Microsoft Word 2007. Fodnoterne er lige som de gør i trykt tekst: en hævet nummer med den refererede fodnote på sidens bund.

Instruktioner

1 Vælg den del af dokumentet, der kræver fodnoten. Gør dette ved at holde knappen til venstre klik og trække den hen over ordet eller sætningen.

2 Klik på fanen "Referencer" i øverste bar (benævnt Ribbon) i Word-dokumentet. Find "Fodnoter" fanen, som er misligholdt til den anden fane fra venstre.

3 Klik på knappen "Indsæt Fodnote". Dette bringer dig til bunden af ​​et dokument side med en blinkende markør og fodnotenummeret. Skriv din fodnote her.

4 Højreklik og vælg "Gå til Fodnote", som vil bringe dig til din oprindelige fodnote placering. Hvis du lader markøren svæve over hævet tal, vil du se noten svæve i en lille tekstboks.

TIPS

  • Ved at klikke på "Næste fodnote" i fanen referencer, kan du gennemgå alle dine fodnoter.
  • Klik på nederste højre pil knappen i fanen fodnoter til at justere fodnote muligheder, såsom antallet formatering og hvad nummer du vil begynde med.
  • Slet fodnoten ved at slette den forankring tekst.