Programmering Process Quality Control

September 17

debugging

Før software bliver til den endelige bruger, skal det gå gennem flere kvalitetskontroller for at sikre større eller skadelige fejl i systemet bliver rettet. Programmører gøre meget af det første afprøvning af softwaren selv. Når programmører finder softwaren fungerer på den måde, de forventer, at det, de sender softwaren til betatestere at finde de mindre åbenlyse bugs.

De betatestere og kodere lader brugerne nyde helt bug-fri software. (Bug-fri software findes ikke. Beta testere og programmører at identificere store problemer med et stykke software, før det bliver frigivet til offentligheden.) Trods de bedste bestræbelser på programmør, betatestere og andre parter involveret i kontrollen processen kvalitet behøver bugs forekomme i testede programmer.

Mellemtiden mellem fejl (MTBF)

Software testere afgøre dette stat ved at se, hvor længe de kan bruge en bestemt stykke software før selve softwaren mislykkes. Programmørerne vil have et højt antal for dette i alle stykker kode de skriver. Målingen betyder mere for operativsystemer og netværk programmører, end det gør for web site og anvendelse designere.

Gennemført korrekt vs. Følger

Hvis opgaven gives til en programmør omfatter og sørg programmer følger en protokol korrekt, vil de betatestere og kvalitetssikring holdet kontrollere, at det gør. Gennemført betyder korrekt en programmør fik oplysninger om en bestemt protokol korrekt. Når en software kvalitetssikring hold meddeler, at et program følger en protokol, betyder det, at der findes fejl i softwaren implementering af en given protokol.

Network Security

Netværk og internet applikationer kræver strengere sikkerhed end simple produktivitetsprogrammer. Hvis et program ser bruge over internettet, kan en ekstra hold af mennesker teste programmet for at finde eventuelle sikkerhedshuller før programmet går i luften. Hackere ofte finde sårbarheder efter udgivelsen af ​​et program, som softwareudviklere frigive patches til at korrigere.


relaterede artikler