Sådan at fjerne alle spor af Super Collapse Fra PC

January 26

Super Collapse er et puslespil computer spil skabt af GameHouse. Der er kendte sikkerhedsproblemer i forbindelse med installation af fri-forsøg og købte spil fra GameHouse, herunder Super Collapse. Fjernelse af spillet via Windows Tilføj eller fjern programmer ikke nødvendigvis fjerne alle spor af det fra dit system. For at gøre dette, manuelt slette alle poster i registreringsdatabasen, der svarer til Super Collapse. Du kan også bruge en tredjeparts uninstaller til at automatisere registreringsdatabasen renseprocessen.

Instruktioner

Tilføj eller fjern programmer Utility

1 Klik på "Start" menuen og vælg "Kontrolpanel".

2 Klik på "Programmer og funktioner" eller "Tilføj eller fjern programmer" ikonet.

3 Vælg Super Collapse på listen over programmer, og klik på "Fjern" knappen "Fjern" eller.

4 Klik på "Ja", når dialogboksen bedt om at bekræfte fjernelsen.

Registreringseditor

5 Klik på menuen "Start". Skriv "register" i "Start søgning" tekstfeltet og tryk på "Enter" hvis du bruger Windows Vista eller 7.

Klik på "Start" menuen og vælg "Kør". Skriv "regedit" i dialogboksen, og klik på "OK", hvis du bruger Windows XP.

6 Forbruge den "HKEY_LOCAL_MACHINE" node i venstre rude ved at klikke på tilsvarende "+" tegn. Fortsæt udvide følgende undermapper:. "Software", "Microsoft", "Windows", "CurrentVersion" og "Afinstaller"

7 Højreklik på et register i den mappe, der svarer til GameHouse eller Super Collapse. Vælg "Slet" fra pop-op-menuen. Klik på "Ja" i dialogboksen.

8 Luk Registreringseditor nytte og genstarte systemet.


relaterede artikler