Gør kort for gratis online

November 15

Gør kort for gratis online


Du kan finde gratis lykønskningskort online til enhver lejlighed. Disse omfatter tilpasses e-kort og printbare kort. Du kan også lave dine egne kort på online fotoredigering sites. Før du går i gang at gøre din online-kort, sørg for at have den nyeste version af Flash Player installeret på din computer.

Foretage et eCard Online

Sites som 123Greetings.com, Egreetings.com og Hallmark.com tilbyder gratis e-kort, du kan sende via e-mail. Af disse steder, kun Hallmark.com kræver, at du tilmelder dig en konto for at sende en ecard. Disse websteder har typisk en bred vifte af gratis animerede og postkort du kan sende via e-mail. Der er kort til ferien og til særlige lejligheder. I de fleste tilfælde kan du personalisere dit kort med en hilsen og besked, du skrev selv. Når dit kort er færdig, skal du indtaste modtagerens e-mail-adresse i feltet for at sende den.

Realiseringen af ​​et Printable Card Online

Websteder, der tilbyder gratis printable kort omfatter PrintFree.com, FamilyFun.com og GreetingsIsland.com. Grænsefladerne på PrintFree.com og FamilyFun.com er temmelig almindeligt, mens GreetingsIsland.com giver interaktive værktøjer, der bruger Flash Player. På GreetingsIsland.com kan du også tilføje et billede til din printable kort. Sørg for at du beskære og ændre størrelsen dit billede i et billede-behandling software program, før du uploader det. FamilyFun.com har også printable kort, som du eller dine børn kan farve. Brug svær karton i stedet for printerpapir at skabe den bedste kvalitet kort.

Oprettelse Cards på Photo Redigering steder

Steder såsom Piknik.com og Splashup.com bruge Flash Player til at redigere dine fotos. Deres værktøjer er sofistikeret, men enkel at bruge. Oprettelse af en ecard er den bedste mulighed, hvis du er ny til grafisk design. Du kan gøre dette på en af ​​disse fotoredigering hjemmesider. Hvis du opretter en printbar kort, gå til Splashup.com og skabe en billedfil, der er 1032 pixels i bredden og 800 pixels højt. Brug "Fyld" værktøj til at skabe en hvid baggrund og opdele billedet i halve med en bleg lodret linje. Gør den højre halvdel af forsiden af ​​kortet. Placer dit billede og hilsen på dette afsnit. Den venstre side vil være på bagsiden af ​​kortet. Du kan oprette et andet billede med de samme dimensioner for at udskrive din personlige meddelelse på bagsiden af ​​karton.

Undgå problemer

Mange online lykønskningskort sites forsøger at få dig til at tilmelde dig en konto, før du kan sende eller udskrive dit kort. I nogle tilfælde kan lykønskningskort hjemmeside spam dig eller tvinge dig til at læse annonce efter annonce, før du kan sende dit kort. Som med enhver anden hjemmeside, tage forholdsregler når du tilmelder dig en online-konto. Brug altid en engangs e-mail-adresse, når du tilmelder dig en konto på online lykønskningskort sites. Giv aldrig dine følsomme kontooplysninger til et websted, du ikke udtrykkeligt har tillid til.


relaterede artikler