Sådan Konverter en VHS Video udgang til en computer Input

February 24

Sådan Konverter en VHS Video udgang til en computer Input


VHS (Video Home System) var den førende home entertainment system til at nyde film eller tv-udsendelser på efterspørgslen indtil 1990'erne. Siden da har VHS blevet overskygget af DVD og internettet. Det er ingen grund til at lade de gamle VHS-bånd sidder omkring indsamling af støv. Konvertering af en VHS video output til en computer input er ikke noget, du har brug for en computer science grad at mestre.

Instruktioner

1 Indstil din VHS video dæk op ved siden af ​​din computer. Dette kunne være et VHS optager eller en VHS kamera. Sæt dækket ind i stikkontakten.

2 Tilslut din VHS converter kabel. Der er en række af kabler til rådighed. Mange af dem kan konvertere både VHS og SVHS, samt håndtag komponent video-indgang. Vælg en, der passer bedst til dine behov. Sæt konverteren kablet i en ledig USB eller anden port, afhængigt af konfigurationen på din computer.

3 Installer eventuel software er nødvendig for din VHS converter. Nogle konvertere vil komme med deres egne softwarepakker.

4 Tilslut VHS dæk udgangene til indgangene på VHS konverter med RCA-kabel. Kablerne er farvekodede: gul er video, hvid er lyd (mono) og rød er lyd (stereo). For en stereo tape, ville du tilslutte både de røde og hvide stik.

5 Start din capture software. Hvis software kom inkluderet med din konverter, bruge det. Hvis ikke, både MacOS og Windows kommer med indbygget capture software. I Windows er Windows Live Movie Maker, mens Mac bruger iMovie. Hvis du ikke har den ene af disse programmer, er der gratis programmer tilgængelige på internettet, der kan hjælpe dig fange.

6 Konfigurer capture software. Se under "File" eller afsnittet "Indstillinger" i programmet for at fortælle det, at du optager med VHS capture enhed. Dette kunne identificeres som "USB Device" i menuen enhed på dit program.

7 Åbn "Preview" vinduet i din capture software. Preview-vinduet, som navnet antyder, giver dig mulighed for at se den video, du fanger. Afhængigt af programmet, er preview-vinduet åbnes ved at trykke på knappen "Capture" "Record" eller.

8 Spol båndet til det afsnit, du vil hente. Se preview vinduet for at lokalisere dit valg.

9 Tryk på "Play" på VHS-enheden. Hit på knappen "Record" i din capture software, eller tryk på optageknappen.