Sådan Se din Gtalk Block List

December 28

Sådan Se din Gtalk Block List


Google Talk, der ofte omtales som GTalk, er et freeware instant messenger program først udgivet af Google i 2005. Det er åbent for alle, der har en Gmail-konto. Ud over at sende beskeder, kan GTalk brugere også voicemail hinanden, bruge video chat og sende filer over internettet. GTalk kommer med en blok facilitet for at forhindre folk i at se, når du er online eller taler til dig. Hvis du har glemt, hvem du har spærret på Google Talk, kan du se, at oplysninger om din GTalk blok listen.

Instruktioner

1 Åbn GTalk ved at klikke på "Start" knappen, rulle til "Google Talk" og derefter klikke på "Google Talk" og "Google Talk" igen.

2 Klik på knappen "Indstillinger" på sit øverste højre hjørne.

3 Klik på "Blokeret" i venstre panel på skærmen, der vises. En liste over alle, du i øjeblikket har blokeret i GTalk vises sammen med deres e-mail-adresser og brugernavne. For at fjerne blokeringen et navn, skal du blot markere navnet, og klik på "Unlock" kolonnen i højre side. Når du er færdig, klik på "OK" knappen nederst på skærmen for at vende tilbage til GTalk.


relaterede artikler