Sådan Skjul modtagere brug af Outlook Express

June 15

Sådan Skjul modtagere brug af Outlook Express


Hvis du nogensinde har modtaget en e-mail, afsenderen videresendes til en stor gruppe af mennesker, har du sandsynligvis nødt til at rulle ned forbi en lang, rodet liste over e-mail adresser for at komme til den egentlige budskab. Du kan undgå at sende e-mails som dette ved hjælp af Outlook Express 'blind carbon copy (Bcc) funktion, som tillader dig at skjule dine modtagernes adresser, så de ikke vil dukke op, når dine modtagere åbner e-mail. Den Bcc funktion giver også privatliv for modtagere, der ikke ønsker folk, de ikke kender at se deres e-mail-adresse.

Instruktioner

1 Start Outlook Express. Klik på "Opret Mail" i øverste venstre hjørne af skærmen.

2 Se efter "Bcc" linje placeret over "Emne" linje. Hvis du ikke kan se det, skal du klikke på "Vis" øverst på skærmen, og vælg "All Headers" for at gøre det synligt.

3 Indtast e-mail-adresserne på dine modtagere i feltet "Bcc". Hvis en modtager e-mail-adresse er gemt i din adressebog, skal du skrive de tre første bogstaver i personens navn i feltet "Bcc". Outlook Express vil automatisk placere personens e-mailadresse i feltet "Bcc". Tryk på "Enter". Brug et komma eller semikolon til at adskille e-mail adresser.

4 Afslut din besked. Udfyld "Emne" boksen. Skriv kroppen af ​​din besked i det relevante felt. Klik på "Send".

TIPS

  • Sørg for at du har indtastet e-mail-adresse korrekt, hvis du skriver det ud. Du behøver ikke at bekymre dig om store bogstaver, men du har brug for at inkludere numre eller specialtegn, der er del af adressen. Må ikke indeholde mellemrum i adressen.
  • Hvis e-mail-adresse, du ønsker ikke automatisk viser, når du indtaster de første par bogstaver i personens navn, fortsætte med at skrive navnet, indtil den rigtige kommer frem.

relaterede artikler