Hvordan man opbygger en gratis Handyman Website

November 19

Hvordan man opbygger en gratis Handyman Website


Handyman, eller DIY, hjemmesider er meget populære. Alle kan lide at spare penge på reparationsomkostninger eller hjem forbedringer. Disse websteder giver folk med de trin og rådgivning, de har brug for at sætte deres indre handyman til at arbejde. En handyman hjemmeside kan oprettes gratis. Den eneste omkostning er din tid. Gratis web værter give alt, hvad du har brug for at få dine oplysninger leve med let at forstå trin. Ved at oprette en gratis handyman hjemmeside, kan du dele din ekspertise på alle typer af gør-det-selv projekter.

Instruktioner

1 Find en gratis web vært. Se afsnittet Ressourcer nedenfor for en liste over gratis værter. Vælg en med masser af plads til billeder og videoer. Videoer vil tage mere plads end billeder. Hver 30-minutters video vil tage cirka 350 MB lagerplads. Et billede vil kræve alt fra et par kilobyte til flere megabyte. Brug disse tal som en guide til, hvor meget plads du har brug for. Start med mindst 1 GB eller 1024 MB.

2 Brug videooptageren til at optage dig selv som du udfører gør det selv opgaver. For eksempel, hvis der beskriver hvordan man lægger en sten gangbro, videobånd selv om de første par og sidste par sten. Tal som du gør opgaven.

3 Tag billeder af hvert trin, som du fortsætte med en opgave. Dette omfatter installation dele, anvendelse af udstyr og det færdige projekt. Tage et før billede er også nyttigt at vise seerne, hvor effektive de skridt var.

4 Detalje hvert trin på en liste format. Du kan bruge enhver tekstbehandling eller WYSIWYG editor på din webhost. Formater trinene i en nummereret liste format. Vedlæg en detaljeret liste over forsyninger. Medtag alt. For eksempel nævne hver skrue størrelse og omtrent hvor mange, ikke elektriske værktøjer nødvendige, hvilken type tømmer er behov og specifikke målinger, og eventuelle måleværktøjer såsom målebånd og linealer, der er nødvendige. Vær specifik for hver levering.

5 Kategoriser hvert projekt af tidsramme og niveau af ekspertise. For eksempel ville udskifte en skabslåge tage mindre end en dag, og hører hjemme på en nybegynder til mellemliggende niveau.

6 Upload videoer og billeder med de korrekte lister. Hver webhost håndterer dette forskelligt. De fleste gør det muligt at indsætte billeder i WYSIWYG editor. Videoer kan uploades til at blive vist i begyndelsen eller slutningen af ​​dine skridt.

7 Give links i slutningen af ​​hvert projekt til andre nyttige steder og hvor kan man købe produkter.

TIPS

  • Skriv ned trin, mens du arbejder på projektet for at være sikker på at de er korrekte.
  • Forvent ikke de besøgende til at være avancerede håndværkere. Brug lægmandssprog sammen med den korrekte terminologi. At være for avanceret kan udskyde mange besøgende.