Problemer med trådløs transmission

June 26

Trådløst netværk har revolutioneret den måde, folk oprette hjem og arbejde netværk. Evnen til at placere computere overalt uden at bekymre sig om ledninger eller er filtret giver fleksibilitet til net-design, der giver husejere at undgå grimme kabler. Mens et trådløst netværk sikkert øger fleksibiliteten af ​​hvor du lægger forskellige enheder, der er et par almindelige problemer at holde øje med.

softwareproblemer

Du kan opleve problemer med din trådløse forbindelse, afhængigt af den software, der er installeret på din computer. For eksempel, nyere versioner af Windows udføre regelmæssig kontrol for omgivende trådløse netværk. Disse kontroller kan forstyrre det signal, du modtager og medføre mindre tilslutning halter eller større pigge, afhængigt af computeren og netværket.

Placering Begrænsninger

Du har langt flere muligheder i form af hvor du placerer tingene, når du bruger et trådløst netværk. Men trådløse routere har begrænsninger. Disse routere har brug for at være centralt placeret til at sikre deres signal fordeles jævnt over hjemmet eller på kontoret. Derudover montering routeren på en væg i stedet for at placere den på en hylde medvirker til at øge rækkevidde og signalkvalitet. De fleste routere kan mageligt netværk et lille hus, men større rum kan kræve signal styrke antenner.

Interferens

En trådløs router er sandsynligvis ikke den eneste enhed opererer trådløst i et givet område. Spil-controllere, mobiltelefoner, trådløse surround-sound systemer og andre enheder kan alle forstyrre et trådløst netværk. Disse netværk er også udsat for forstyrrelser af en mere simpel karakter - trådløse signaler kan have svært ved at rejse omkring hjørner eller gennem visse elektroniske enheder. Holde dine enheder til et minimum og en ren sigtelinje til din router vil forbedre din trådløse tjeneste.

Sikkerhed

Et af de vigtigste problemer med trådløs transmission er sikkerheden. I modsætning til en hardwired forbindelse, hvor en potentiel data tyv skal tilsluttes direkte til din hardware, trådløse forbindelser spredt data over hele netværket. Det betyder, at alle med den tekniske kyndige til at knække et trådløst signal kan potentielt se og optage alt hvad der sker på dit netværk. Password-beskytter din forbindelse og praktisere sikker browsing vaner kan begrænse denne fare.


relaterede artikler