Hvad er en SnapDrive?

April 20

Hvad er en SnapDrive?


Network Appliance (NetApp) fabrikanter SnapDrive, et netværk storage og management software program. SnapDrive er designet til at blive brugt med NetApp s kommando management software produkter og give informationsteknologi fagfolk med løsninger til sikkerhedskopiering og beskyttelse af datanetværk.

Løsninger

SnapDrive giver it-administratorer med flere netværksløsninger, herunder hurtig lagring bestemmelse data backup uden ansøgning afbrydelser og ændring tildelinger plads uden at deaktivere programmer. Fra januar 2011, SnapDrive er kun tilgængelig for UNIX og Microsoft Windows-operativsystemer.

Fordele

Sædvanligvis er it-professionelle til opgave at beskytte deres virksomheds forretning datalagring fra korruption, angreb og katastrofer. SnapDrive tackler disse udfordringer ved at give flere fordele, herunder multi-path-teknologi for høj ydelse og dynamisk filsystem udvidelse, der gør det muligt for nye diske, der skal bruges hurtigt.

Diverse

SnapDrive gør en virksomheds datalagring ud, som om det er placeret på netværkets vigtigste server ved at integrere NetApp storage-systemer med host-baserede datasystemer. SnapDrive blev skabt af NetApp John Phillips i 2002 og revideret af Arun Raman i 2007.