Hvad er en ISO Disk Image?

August 5

ISO står for International Standards Organization. En disk image er en stor, enkelt fil, der indeholder hele indholdet af en disk, som regel en cd eller dvd. Noget, der er en ISO Disk Image er en hel kopi af indholdet af en disk i en fil, der overholder ISO organisationen.

Formål

Den primære årsag et ISO-billede er skabt er så kopier kan være lavet af en cd / dvd uden at bruge to drev.

Historie

Før oprettelsen af ​​ISO-filer, hvis du ønsker en kopi af en cd / dvd, blev to drev nødvendig, således at computeren kunne læse fra en CD / DVD og skrive til det andet drev. ISO-filen gør det så at kun en skrivbar drev er påkrævet.

overførselsret

Brugen af ​​ISO-format har tilladt hele indholdet af en cd / dvd til at være let komprimeres og overføres via netværk, oftest internettet.

Usability

ISO-formatet er et komprimeret format og kan ikke bruges til at få adgang til oplysningerne i filen. Den eneste måde at læse data inde i ISO-fil er at bruge filen med en passende program, der vil udvide ISO-filen og skrive indholdet til en ny skrivbar cd eller dvd.

Montering

Mere avancerede brugerprogrammer med kraftigere computere give brugeren evnen til faktisk at simulere en CD eller DVD ved at montere indholdet af ISO-filen i hukommelsen. Dette lader brugeren se og bruge indholdet af filen.


relaterede artikler