Hvad organisation er ansvarlig for at kontrollere fordelingen af ​​IP-adresser?

February 25

Hvad organisation er ansvarlig for at kontrollere fordelingen af ​​IP-adresser?


Femten personer fra hele verden hjælpe med at bestemme, hvordan internettet fungerer. De behøver ikke skrive kode eller bygge websites, men de tjener som stemmeberettigede medlemmer for Internet Corporation for Assigned navne og numre. ICANN udfører en af ​​de vigtigste opgaver i verden; tilsyn med fordelingen af ​​IP-adresser. Det er en kritisk opgave, fordi uden IP'er, ville internettet ikke eksistere.

Browsere, domænenavne og IP-adresser

Hver site på internettet har en unik IP-adresse, der gør det muligt for computere at udveksle oplysninger. Når du skriver en URL, såsom whitehouse.gov, i din browser, særlige Domain Name Servers konvertere dette navn i stedet IP-adresse. Din browser kan derefter kommunikere med dette websted webserver og hente data fra det. For at dette kan ske, skal alle IP-adresser være unik. Hvis du nogensinde opretter en hjemmeside, vil denne lokalitet har en IP-adresse ud over den almindelige domænenavn, du tildeler.

ICANN Misforståelser

ICANN er en non-profit organisation, der udfører alle aktiviteter under en kontrakt, at det har med den amerikanske regering. Selskabsskat ikke politiet internettet, og det har ingen magt til at lukke ned hjemmesider. Det kan ikke stoppe malware trusler eller forhindre folk i at sende spam til andre. I stedet ICANN administrerer Internet Assigned Numbers Authority opgaver, der gør det muligt for Domain Name System til at arbejde. ICANN certificerer også registratorer, virksomheder, der sælger domænenavne til offentligheden. Gennemgå en liste over ICANN-akkrediterede registratorer ved at besøge InterNIC Registrar oversigt webside (link i indtægter).

ICANN lytter til dig

Selvom ICANN fungerer som et selskab, den definerer politikker ved at lytte til virkelige mennesker diskutere virkelige problemer. ICANN samfund af rådgivere består af tekniske eksperter, Internet Service Providers, virksomheder, regeringer og almindelige internetbrugere, der har ideer. Som selskab noter, "ICANN grundlæggende overbevisning er, at alle brugere af internettet fortjener en indflydelse på, hvordan den køres." ICANN rapporterer også, at verden accepterer selskabet som stedet at "træne politikker Internet governance."

Hjælp ICANN hjælpe verden

ICANN er mere end verdens IP distributionscenter. Det selskab har en webside, der indeholder podcasts, faktablade, leksika og andre værktøjer, der giver værdifulde oplysninger. (Link i indtægter). Klik på "Resources", for eksempel, og besøge en Resources side, der kan hjælpe dig med at lære mere om, hvordan internettet virkelig fungerer. Klik på "Karriere", hvis du gerne vil finde et job der eller klik på "Deltag" for at lære, hvordan du kan hjælpe ICANN gøre internettet til et bedre sted. Du kan også tilmelde dig ICANN Labs når du ønsker at opnå yderligere viden og indsende dine egne ideer til selskabet (link i indtægter).

Powers, processer og begrænsninger

Ligesom mange virksomheder, ICANN har vedtægter, som du kan gennemgå sin vedtægter side (link i indtægter). Interessante emner finder du inkludere "Åbenhed", "Ansvarlighed og anmeldelse" og "Powers". Selvom du kan vide, hvordan ICANN arbejder på et højt niveau, vil du lære flere detaljer ved at udforske nogle af disse emner. For eksempel, hvis du klikker på "Powers", vil du opdage, at ICANN ikke kan fungere som en Domain Name System Registry. Disse vedtægter er omfattende og tage tid til at læse, men en hurtig gennemgang kan give dig yderligere indsigt i, hvordan internettet fungerer.


relaterede artikler