Hvorfor er min Google Mail blevet deaktiveret?

March 30

Hvorfor er min Google Mail blevet deaktiveret?


Gmail, den gratis web-baserede e-mail fra Google, har sikkerhedsforanstaltninger på plads for at beskytte sine brugere mod hackere. Hvis Google registrerer enhver mistænkelig aktivitet på din konto, kan den midlertidigt deaktivere det i op til 24 timer, indtil det bekræfter, at det ikke er blevet kompromitteret. Flere aktiviteter kan udløse denne reaktion. Hvis din konto er blevet kompromitteret af en hacker, der er også muligheder for at få adgang.

Brug POP eller IMAP

Mail softwareprogrammer såsom Outlook og Apple anvender Mail protokoller kaldet POP og IMAP hente meddelelser fra Internet e-mail konti. Hvis du henter, modtage eller slette store mængder af post i en kort periode med et af disse programmer, kan det synes at Google som en person bruger din konto for ulovlig aktivitet som at sende spam. Du ved, at dette er tilfældet, hvis du modtager fejlmeddelelsen "Låsning i sektor 4." Vent omkring 24 timer, og du bør være i stand til at få adgang til din konto igen.

Flere Uanbringelige Beskeder

Hvis du sender mange beskeder, der hoppe tilbage til dig, kan dette synes at Google som nogen forsøger at sende spam fra din konto. Google kan genindsætte din konto efter at have gennemgået din aktivitet, eller det kan være permanent deaktiveret, hvis du overtræder Gmail Brugsbetingelser.

Mistænkelige programmer, udvidelser og Behavior

Fil-deling eller fil-lagring software, tredjeparts software og browserudvidelser der automatisk log ind på din Gmail-konto kan se mistænkelig, fordi det kan fremstå som en automatiseret program bruger din konto til ulovlige formål. Du kan også uheld deaktivere din konto af samme grund, hvis du har Gmail åben i flere vinduer på én gang. Hvis du ikke er i gang med mistænkelig aktivitet, konto adgang skal genoprettes inden for 24 timer.

Problemer browser

Det er muligt, at du ikke er erfaringer problemer med Gmail sig selv, men din browser er i stand til at få adgang til din konto. Hvis det gentagne gange genindlæser når du forsøger at få adgang til din konto, er problemet med browseren. For at løse problemet ved at installere nogen opdateringer fra browserens producenten, og rydde din cache og cookies. Hvis du ikke er sikker på, hvordan du gør dette, henvises til "Hjælp" eller "Support" fra din browser. Hvis alt andet fejler, kan du prøve at få adgang til din konto med en anden browser.

konto Kompromitteret

Det er muligt, at andre bruger din konto uden din tilladelse til at udføre ulovlige aktiviteter. Hvis dette er tilfældet, kan Google genindsætte din adgang til din konto ved at hjælpe dig nulstille din adgangskode.

overtrædelse af politikker

Google kan permanent deaktivere din konto, hvis du gjorde, i virkeligheden, overtræder Gmail Brugsbetingelser. Hvis du ikke overtræder Vilkår for brug og tror, ​​at din konto er blevet deaktiveret ved en fejl, skal du kontakte Google for at få hjælp.


relaterede artikler