Sådan Afslut en CAT 5E kabel

April 19

Sådan Afslut en CAT 5E kabel


Computer forhandlere typisk opkræve høje priser for en simpel CAT 5E kabel, du kan gøre på din egen for et par dollars. Det er en meget bedre idé at lære at lave dine egne --- hjemmelavede CAT 5E netværkskabler vil spare dig penge. Alt du skal "afslutte" --- egentlig bare en anden måde at sige "gøre" --- en CAT 5E kabel af dine egne er nogle bulk-tråd, som du kan købe til en isenkræmmer eller bestille over internettet; et RJ-45-stik; en wire afisoleringsværktøj; og et krympeværktøj.

Instruktioner

1 Score kablet kabinettet omkring to inches fra enden. Være blid --- du ikke ønsker at skære igennem de snoede trådpar indvendigt.

2 Træk yderkablet off kablets ende at afsløre de parsnoede ledninger inde. Der bør være fire snoede par: blå og blå-stribede; brun og brun-stribede, grøn og grøn-stribede, og orange og orange-stribede. Nogle kabler vil ikke have striber på den anden parrede tråd, der forlader det hvide i stedet.

3 Slap de snoede par for de to inches af afsløret ledning så du får otte ledninger.

4 Line up de snoede ledninger i overensstemmelse med den type af tråd, du gerne vil oprette. Den mest almindelige form for wire bruger denne rækkefølge: grøn-stribet, grøn, orange-stribet, blå, blå-stribet, orange, brun-stribet, brun.

5 Saml trådene og holde dem tæt mellem tommel- og pegefinger, så de hviler i et fladt array med hver ledning røre den næste.

6 Trim slutningen af ​​opstillede ledninger med crimptang, så ledningerne kan passe ind i RJ-45-stik korrekt.

7 Sæt ledningerne --- dobbeltkontrol, at de er stadig i den rigtige rækkefølge --- ind bagsiden af ​​RJ-45-stik med klippet nedad, og skub ledningerne til at komme igennem sin front.

8 Sæt RJ-45-stik i crimptang og krympe ledningerne på stikket. I processen vil dette også skære enhver overskydende længde, der blev tilovers.

9 Gentag hvert trin på den modsatte ende af ledningen, og du har fået en opsagt CAT 5E netværkskabel.

TIPS

  • Tilføj en plastik støvle på kablet, før du begynder. Når du er færdig afslutning af kablet kan du glide det over RJ-45-stik. Støvlen vil beskytte stikket er klippet mod rifter, som kunne bryde den.
  • En anden væsentlig fordel ved afslutning dine egne netværkskabler er at du kan tilslutte dem ind i dit hus, bore langt mindre huller end det ellers ville være påkrævet for hele stik til at passe igennem.

relaterede artikler