Sådan Coach Med Skype

May 30

Sådan Coach Med Skype


Brug Skype til forskellige forretningsapplikationer bidrager til at bringe mennesker sammen, der har forskellige tidsplaner, er i separate byer, eller som har modstridende tidsplaner. For erhvervslivet, livsstil eller endda sport coaching, kan Skype hjælpe strømline coaching proces ved at gøre dig mere tilgængelig for dine kunder. Skype føles ofte mere komfortabel end et ansigt-til-ansigt besøg, hvilket betyder at du kan være mere effektiv med dine kunder. Sørg for at din Skype-session er så professionel som muligt.

formelle udnævnelse

Bare fordi du bruger Skype som en katalysator for kommunikation med dine kunder betyder ikke, at dine coaching sessioner ikke skal være så professionel som muligt. Set aftaler, som du normalt ville gøre, og sikre, at du giver dig klient dit Skype-brugernavn. Når udnævnelsen begynder, at alle distraktioner er fjernet. Dette kan medføre Skyping et sted privat, såsom en stille kontor, i modsætning til dit hjem eller en støjende offentligt område.

coax Kommunikation

Hvis din klient er uvant med Skype, kan hun være genert om at bruge teknologien. Mens du taler til et webcam kan være mindre skræmmende end et ansigt-til-ansigt strategimøde, kan det stadig føler unaturligt. Coax kommunikation via Skype ved at bruge de første fem minutter af din tid at gøre small talk. Dette hjælper slappe din klient, så når du er klar til at tale strategi og motivation, vil hun være klar til at lytte og tilbyde hende input.

Verbale signaler og Gestures

Da coaching via Skype er ikke det samme som et ansigt-til-ansigt-session, skal du bruge mere end ansigtsudtryk at dechifrere, hvordan din klient føles. Mens Skype tillader dig at se din klient, kan en langsom internetforbindelse eller sløret kamera gør decifrere udtryk vanskelig. I stedet se din kundes forskellige bevægelser og bemærk ændring i tonen, når vi taler om bestemt emne, om han tænker på at få et nyt job, eller du er coaching ham på hans løbetræning. Du kan finde spor til, hvordan han mener om dine coaching metoder og lære måder at tage højde for hans særlige ønsker, behov og interesser.

Rekvisitter

Da du har fordelen af ​​at være i stand til at se din klient, mens coaching, det er fint at bruge rekvisitter og visuelle hjælpemidler til at hjælpe din coaching session. Så længe både dit kamera og Skype fungerer korrekt, bør du være i stand til at præsentere ordlyd og andre billeder uden at bekymre sig om en omvendt spejl effekt. Kvalitet webkameraer erobre ikke reverse billeder og Skype viser simpelthen, hvad dit kamera fanger. Det betyder, at du kan vise spil planer, story boards og andre rekvisitter til at bidrage til klarhed af din besked.


relaterede artikler