Sådan Put en bærbar processor i en desktop pc

November 7

Sådan Put en bærbar processor i en desktop pc


Opgradering af processor på din computer er en sikker måde at puste nyt liv i en gammel maskine. En hurtigere processor hastigheder op alt, hvad computeren gør. Det kræver ikke en større operation at installere en ny processor, og omkostningsbesparelser over køb af en ny maskine er enorme. For at spare endnu mere, kan du genbruge en processor fra en bærbar computer. Der er ikke nogen iboende forskel mellem de to typer af processorer, så hvis den bærbare computer processor er kompatibel med dit bundkort og har samme stil socket, så kan det være installeret i dit skrivebord.

Instruktioner

1 Ground dig selv og dit arbejde station. En udladning af statisk elektricitet kan ødelægge en computer, og grundstødning selv eliminerer denne trussel. Før påbegyndelse af arbejdet kan du aflade elektricitet i kroppen ved at røre et stykke metal, såsom computerens chassis. For ekstra beskyttelse, arbejde på et træ eller klinkegulv og slid sko med gummisåler.

2 Wrap en anti-statisk håndled band rundt om håndleddet og klip det til en jordet overflade, ligesom computerens chassis. Nogle håndledsbånd stik ned i jorden beholder af en stikkontakt. Hvis du har en af ​​disse, sætte remmen på til stikket før arbejdet påbegyndes.

3 Åbn din stationære computer sag. De fleste tilfælde er afholdt af en håndfuld skruer i ryggen. Når du skrue disse, bør sagen glide enten op eller bagud. Indstil sagen og dens skruer til side.

4 Find computerens processor. Det vil blive placeret på computerens bundkort, som er den største printpladen i computeren. Processoren selv er skjult under en stor metalgenstand med finner kaldes en køleplade, som hjælper sprede varmen en processor producerer.

5 Fjern kølepladen ved at frigøre en mekanisme, der holder den på plads og forsigtigt dreje det, mens du trækker opad. Må ikke tvinge det. Hvis det er fast, anvende nogle varme ved at blæse en hårtørrer på det, og derefter forsøge at fjerne det igen. Hvis der er en fan knyttet til køleplade, forsigtigt tage kablet forbinder blæseren til bundkortet, før du fjerner enheden.

6 Tag processoren. Denne del er holdt på plads af en løftestang, der kan trækkes opad. Håndtaget frigiver processoren fra sit sæde i bundkortet, og også løfter den opad, så du kan tage det ud nemt. Træk forsigtigt processoren, løfte lige op og pas på ikke at tvinge det.

7 Sæt den nye processor på nøjagtig samme måde den gamle processor var orienteret. Processorer er designet til bogstaveligt falde på plads ved hjælp af tyngdekraften. Du behøver ikke at presse på processoren overhovedet. Hvis det ikke falder på plads, omhyggeligt omlægge processoren, indtil den falder i sin sokkel. Skub låsearmen tilbage på plads.

8 Geninstaller køleprofil. Påfør et tyndt lag af termisk pasta til toppen af ​​processoren. Termisk paste hjælper varmeoverførsel mellem processoren og kølelegemet. Brug ikke din finger; Brug en vatpind eller plastic applikator til at sprede det jævnt. Placér kølepladen tilbage på toppen af ​​processoren og re-engagere låsemekanisme. Tilslut enhver fan til strømforsyningen.

9 Sæt sagen ved at skubbe det tilbage på samme måde, det kom fra. Skrue tilfældet på plads.

TIPS

  • Nogle computer tilfælde kræve flere forskellige skruetrækkere at fjerne. Hvis du ser en skrue med en stjerne-formet hoved, du har brug for en "Torx" skruetrækker.
  • For at få en billig bærbar processor, købe en brugt maskine med en brækket LCD eller andre større defekt. Bare sørg processoren fungerer korrekt.
  • Hvis du er bekymret for statisk elektricitet, der er mange specialiserede produkter specielt til at fjerne det, mens du arbejder på computere, herunder gulvmåtter og handsker.
  • Når du arbejder på computere aldrig noget. Pieces er designet til at gå i let, men de kun gå i én måde. Før du bryder noget, så sørg for du lægger det på den rigtige måde.

relaterede artikler