Sådan fjernes en IBM T40 understøttet Message

November 8

Hvis du har fået ikke-understøttet, eller fejl, beskeder på din IBM T40 laptop, kunne det være for en række forskellige årsager. Den gode nyhed er, at du kan foretage fejlfinding af computeren, og prøv og slippe af meddelelserne. Du behøver ikke at vide meget om computere for at gøre dette, og det bør ikke tage op så meget tid.

Instruktioner

1 Kontroller, at AC-adapterkablet er sluttet korrekt til en stikkontakt, samt til porten på computeren. Sørg også for, at adapteren du bruger, er kompatibelt med en IBM T40. Hvis du bruger en AC-adapter er beregnet til en anden computer, skal den udskiftes med en T40-adapter, tilgængelig fra din IBM / Lenovo forhandler.

2 Genstart computeren og vent på logoet skærmen for at vige for den vigtigste skrivebordet. Hvis du stadig ser fejlmeddelelser, kan du have bugs eller fejl i dit system.

3 Kør dit antivirusprogram til at diagnosticere problemerne og afhjælp eventuelle fejl. Vent på bekræftelse af, at fejl er blevet fjernet. Hvis du ikke har antivirussoftware, kan du købe et program fra enhver computer levering butik. Sæt derefter programmet disk i drevet på computeren, og følg vejledningen på skærmen for at installere.


relaterede artikler