On-Screen Keyboard fungerer ikke

June 20

On-Screen Keyboard fungerer ikke


På skærmen tastaturer, uanset om din tablet computer din smartphone, ofte løber ind i problemer. Selvom du ikke har nogen kur-alle for på skærmen tastatur problemer, kan du ansætter en af ​​flere fælles løsninger til at forsøge at reparere problemet påvirker din skærmtastaturet.

Upræcis touchscreen

Din tastaturet på skærmen kan reagere, men ikke så præcist som du ønsker. For eksempel kan du prøve at trykke på "G" nøgle, men en "H" er skrevet i stedet. Først, så tjek for en konfiguration mulighed for din touchscreen. Sørg for, at skærmen er ren, og at eventuelle sensorer i hjørnerne af skærmen er uhindret. Hvis den berøringsfølsomme skærm er lille, kan du være et uheld børstning ekstra taster, når du trykker på en knap. I dette tilfælde kan du ønsker at bruge en stylus, som er en lille plastik spids pen, der giver forøget træfsikkerhed med touchscreen.

Ikke-fungerende touchscreen

Den mest åbenlyse problem med et tastatur på skærmen er en ikke-fungerende touchscreen. Sørg for, at skærmen er ren og fri for revner eller hudafskrabninger. Prøv at bruge den berøringsfølsomme skærm til at gøre noget andet end at betjene tastaturet på skærmen. Kontroller alle dele af touchscreen, hvis kun en vis del af skærmen, der ikke fungerer. Spørgsmålet kan også være med driverne. Hvis driveren til din touchscreen er out-of-date, kan du løbe ind i problemer. Gå til producentens websted og se efter en software opgradering til den berøringsfølsomme skærm.

Software

Problemet kan være med på skærmen tastatur software. Dette er især sandsynligt, hvis du lige har opdateret softwaren eller opnået nye tastatur software. Kontroller hardware krav til softwaren. Hvis dit system ikke opfylder kravene, vil du sandsynligvis løbe ind problemer med ydeevnen. Kontroller indstillingerne for dit tastatur software. Hvis du har foretaget ændringer i indstillingerne for nylig, kan du prøve at gendanne til standardindstillingerne. Du kan også geninstallere softwaren, eller skifte til en anden på skærmen tastatur program.

Sprogindstillinger

Keyboard opsætninger er forskellige fra land til land, eller endda inden for et enkelt land. Hvis dit tastatur på skærmen ser anderledes, kan du have det forkerte sprog indstillingen på plads. Du bliver nødt til at kontrollere indstillingerne område og sprog til dit tastatur.


relaterede artikler