Spejle Edge Systemkrav

July 31

Spejle Edge Systemkrav


Mirror Edge er en first-person 3D action spil, der udfordrer spillerne til at springe rundt bygninger og hustage. Du spiller som en kurer leverer beskeder mellem medlemmer af en underjordisk modstandsbevægelse mod et totalitært regering. På grund af spillets hæsblæsende 3D-spil-play, det kræver nogle temmelig heftig krav PC systemkrav til tilstrækkelige præstation.

Minimumskrav

Minimumskravene er selvforklarende; det er de absolutte minimumskrav specs en computer skal have for at spille spillet. Men der kan stadig være grafiske uforudsete hændelser, såsom mudrede teksturer eller frame rate hikke. Minimumskravene er Windows XP-operativsystemet, en Pentium 4 2,4 GHz (gigahertz) processor, 8GB (gigabyte) på harddisken, 1GB en RAM (hukommelse), og en Nvidia GeForce grafikkort 6-serie med 256 MB (megabyte) VRAM (virtuel RAM).

anbefalede krav

De anbefalede krav giver brugerne mulighed for at spille spillet på max indstillinger ydeevne med minimale visuelle hikke. For at spille spillet på optimal ydeevne, er kravene Windows Vista eller bedre (Windows 7), en 2.4Ghz Dual Core processor, 2 GB RAM, 8 GB harddiskplads og en Nvidia GeForce 9800 GTZ grafikkort med 512 MB VRAM.

Skærm

På grund af spillets 16: 9 format, bør en wide screen skærm bruges til spil-leg. Monitoren skal være i stand til at vise high-definition-indhold i mindst 720p. De fleste HDTV også fungere godt som eksterne skærme og kan tilsluttes til de fleste moderne bærbare computere via en HDMI-tilslutning.


relaterede artikler