Sådan oprettes eller Importer kontaktpersoner til Gmail fra Outlook eller andre e-mail-programmer: Android

June 14

Sådan oprettes eller Importer kontaktpersoner til Gmail fra Outlook eller andre e-mail-programmer: Android


I dagens forbundne verden, mange mennesker har brug for at sende e-mails til kolleger, venner og familie, mens du er på farten. Mobile enheder såsom smartphones og tablets, der kører Android styresystem gør det nemt at få adgang til og redigere din kontaktliste til enhver tid. Hvis du allerede har en lang liste over kontakter i en e-mail-program som Outlook, kan du synkronisere den med Gmail, standard Android e-mail program, og spare dig besværet med at skulle tilføje hver kontaktperson manuelt.

Instruktioner

Import af kontaktpersoner

1 Start din e-mail-program.

2 Eksporter din kontaktliste som en kommasepareret værdi-fil. CSV-filer er tekstfiler, der indeholder felter afgrænset af kommaer. Typisk kan du eksportere dine kontakter ved at åbne menuen "Filer" og vælge "Export". Sørg for at gemme filen i CSV-format. For at udføre denne operation i Outlook, skal du klikke på "Kontakter" i ruden til venstre, skal du åbne fanen "File" i bånd og vælg "Indstillinger". Vælg "Avanceret" fra ruden til venstre og klik derefter "Export" for at åbne et nyt vindue. Vælg "Eksporter til en fil" og klik "Næste". Vælg "Kommaseparerede værdier (Windows)" og klik "Næste". Vælg "Kontakter" mappen og klik på "Næste". Klik på knappen "Browse" og vælg en passende mappe til at gemme CSV-filen i, samt et navn for det. Klik på "Næste" og vælg "Afslut".

3 Åbn en webbrowser på computeren, og log ind på Gmail på Gmail.com.

4 Åbn "Gmail" drop-down menuen ovenfor "Skriv" og vælg "Kontakter".

5 Klik på linket "Importer kontakter" i venstre kolonne for at åbne et nyt vindue. Klik på "Vælg fil" knappen i dette vindue og bruge filstyring til at finde den CSV-fil, du tidligere har gemt. Klik på "Importer" for at indlæse dine kontaktpersoner i Gmail. Google vil automatisk synkronisere dine nyligt importerede kontakter med din Android-enhed, forudsat at din telefon er forbundet til internettet.

Oprettelse Kontakter

6 Tryk på "Kontakter" ikonet i bunden af ​​din Android-enhed hjem skærm.

7 Åbn den midterste fane "Kontakter".

8 Klik på knappen "+" ud for "Search kontakter."

9 Vælg "Google" fra "Gem kontakt til" menuen.

10 Indtast kontaktpersonens navn og e-mail-adresse. Indtastning af et telefonnummer og adresse er valgfrit. Vælg en egnet gruppe, og tryk på fluebenet øverst på skærmen for at afslutte tilføjelsen af ​​ny kontakt.

TIPS

  • Kontaktpersoner, du tilføjer eller sletter på din Android-enhed automatisk tilføjes eller fjernes fra din web-baserede Gmail kontaktliste, og vice-versa.
  • Nogle e-mail-programmer kan nogle gange tilføje uvedkommende felter til CSV-filen. Dette kan medføre fejl, når du forsøger at importere filen i Gmail. Sørg for, at din e-mail-program kun eksporterer kontaktpersoners for- og efternavne samt deres e-mail adresser, ved at redigere dens indstillinger.

relaterede artikler