Nye funktioner i Photoshop CS5

November 1

CS5 er den nyeste version af Photoshop, udgivet af Adobe i 2010. software dækker en bred vifte af billedredigering og webdesign opgaver, og den seneste version medfører en lang række nye funktioner og værktøjer. En komplet liste over de nye funktioner, der er indført med CS5 (sammen med priser informationer) kan findes på den officielle produkt side på Adobes websted.

Nye værktøjer og effekter

Nye funktioner i relation til billedredigering og design omfatter forbedret maleri effekter, såsom Mixer Brush (til on-lærred farveblanding) og Bristle Tips (for flere realistiske, livagtige børste teksturer). Den nye Content Aware Fill værktøj kan fjerne objekter fra en scene og intelligent udfylde baggrunden med lidt input fra brugeren. CS5 introducerer også et Puppet Warp værktøj, der kan strække grafik og andre billedelementer via brugerdefinerede punkter på et billede. Adobe Repoussé er en ny funktion, der gør det muligt for 3-D logoer og illustrationer, der skal oprettes fra lag og markeringer, mens den nye Adobe CS Review værktøj (tilgængelig online) giver andre brugere at kommentere et design via internettet.

Forbedrede værktøjer og effekter

Photoshops udvælgelse værktøjer er blevet forbedret i CS5, muliggør mere komplekse valg, der skal foretages. HDR billedbehandling funktionalitet er blevet forbedret så godt, hvilket giver brugeren mere kontrol over, hvordan high dynamic range billeder er oprettet og behandlet. Photoshops 3D-kapaciteter opgraderes i den seneste version af softwaren også - 3D-objekter og design kan forbedres med tilpassede belysning, skygger og materialer (herunder glas og krom). Rå billedbehandling er blevet forbedret ved tilsætning af en plug-in til fjerne støj og give brugeren mere kontrol over udseendet af det færdige billede.

Ydelse og Media Management

Photoshop CS5 er optimeret til at arbejde hurtigere end sin forgænger på alle områder. Det er også blevet udformet til at drage fordel af den ekstra forarbejdning båndbredde på 64-bit platforme for yderligere forbedringer af ydeevnen. Den forbedrede medier management komponent gør det nemmere at navigere gennem fotos, musik og video på det lokale system - fleksibel batch omdøbning og kontekst-baserede filtre er to af de forbedringer inkluderet.

Andre nye funktioner

Photoshop CS5 bringer med det mange mindre tweaks og nye funktioner til at forbedre billedredigering arbejdsgangen og gøre fuldføre opgaver en mere effektiv proces. Automatisk billede glatning, en on-screen farvevælgeren, og evnen til at ændre gennemsigtigheden af ​​alle synlige lag på én gang er nogle af de ændringer fra CS4. Post-crop vignettering effekter, sort og hvidt billede konvertering, og kreativt indhold figurer er også blevet forbedret.