Hvordan annullerer jeg min Pandora-konto?

May 11

Pandora Radio giver sine medlemmer til at annullere både betalte og gratis Pandora konti. Betalt abonnenter i Pandora One service kan annullere deres abonnement for at skifte tilbage til en gratis konto, mens regelmæssige Pandora medlemmer helt kan slette deres konto fra Pandora servere. Pandora er en hjemmeside, der giver sine medlemmer til at lytte til sange, at tjenesten udvælger efter brugerens lytte historie og personlige smag. Du kan annullere din Pandora-konto i nogle få trin.

Instruktioner

1 Opret en e-mail ved hjælp af den e-mail-konto, du brugte ved tilmelding til din Pandora-konto.

2 Skriv "Jeg ønsker at annullere min gratis konto" i selve e-mailen, hvis du er en regelmæssig Pandora medlem. Hvis du er en betalt Pandora One abonnent, skal du skrive "Jeg ønsker at annullere min Pandora One abonnement." I dette tilfælde vil Pandora udstede en restitution for den resterende tid på dit abonnement, og vil vende tilbage din konto til en gratis Pandora konto.

3 Send e-mail til [email protected]

TIPS

  • Hvis du er Pandora Et medlem, og du har mistet adgang til den e-mailadresse du brugte til at registrere for din betalte konto, kan du bruge en anden e-mailadresse, så længe du giver Pandoras supportteam med de første fire og sidste fire cifre i kredit kort, du brugte til at betale for dit abonnement, samt navnet på kortet.
  • Hvis du har en gratis Pandora-konto og kan ikke få adgang til e-mail-adresse, du brugte til at oprette din konto, kan du sende Pandora en e-mail fra en anden e-mailadresse og omfatter både dit postnummer og din fødselsdato i selve e-mailen. Dette vil give Pandora at kontrollere, at du er faktisk den retmæssige ejer af denne konto.