Sådan oprettes en skabelon for en side med to kolonner Brug OpenOffice

May 16

Hvis du ofte bruger sider med en to-kolonne-format, kan du spare tid ved at oprette en skabelon. Selvom flere trin er involveret i at skabe skabelonen, vil du kun nødt til at gøre dem en gang. Efter dette, vil du ikke behøver at bekymre sig om formateringen overhovedet. Du vil være i stand til blot at trække op skabelonen og begynde at skrive.

Instruktioner

1 Åbn et nyt tekstdokument i OpenOffice.

2 Vælg "Format" fra menuen, der går på tværs i toppen. Vælg "Kolonner" fra drop-down menuen. Dette vil bringe en kasse.

3 Du vil se fem billeder af forskellige kolonne set-ups. Klik det andet billede, der viser to kolonner af samme størrelse.

4 Hvis du ønsker der at være en vis afstand mellem søjlerne, tjek AutoWidth hvis det ikke allerede er markeret. Derefter øge antallet i feltet "Mellemrum". De kolonnebredder justerer automatisk, og du kan se ændringerne i layoutet i billedet øverst til højre. Når du er tilfreds med layoutet, skal du klikke på OK.

5 Klik på "File" og derefter vælge "Skabeloner" fra drop-down menuen. Indtast et navn til din skabelon, og fra boksen i nederste venstre, skal du vælge en kategori, hvor du vil gemme skabelonen. Klik på OK.

TIPS

  • Dette vil skabe avis-stil søjler, så når du når bunden af ​​en kolonne, vil teksten automatisk flyde til toppen af ​​den næste.

relaterede artikler