Hvordan man laver en Thumbnail Site Logo for en Facebook Link

August 22

Når du vedhæfter et link til din Facebook-status, stedet giver dig fuld kontrol over, hvilke aspekter af dit indhold dine kontakter ser som et eksempel. Hvis du linker til en hjemmeside for din egen eller en vens virksomheder, vælg firmaets logo som miniaturebillede, der sidder ved siden af ​​webstedet titel og beskrivelse at styrke brand og image.

Instruktioner

1 Besøg den pågældende hjemmeside for at sikre logoet vises på den side, som du vil linke. Hvis den ikke gør det, adgang til din sides "File Manager" uploade billedet til din server, redigere sidens HTML og indlejre billedet på siden ved hjælp af følgende kode:

<Img og klik på "Kopier". Naviger til Facebook og logge ind på din konto, hvis du ikke allerede er logget ind.

3 Klik på knappen "Link", skal du højreklikke i den tomme felt, og klik på "Indsæt". Klik på "Vedhæft". Brug "Arrow" ikoner under standard miniature for at rulle gennem alle miniaturebilleder, indtil du ankommer på logoet. Når du finder logoet, skal du klikke på "Del" for at dele linket - og logo - med dit netværk.

TIPS

  • Hvis du sende linket med et billede, men logoet er valgt, skal du slette det og re-post til rette fejlen. I juni 2011, er det ikke muligt at redigere ethvert aspekt af linket, herunder dens miniaturebillede, efter du sende det til webstedet.

relaterede artikler