Hvad er Sendmail HF-filer?

October 18

Hvad er Sendmail HF-filer?


Lavet i begyndelsen af ​​1980'erne, Sendmail er en af ​​de ældste Mail Overførsel Agenter (MTA'er), der anvendes på internettet. Kør i baggrunden af ​​UNIX-platforme og Intel-servere, Sendmail fungerer som en router, sende e-mails til den relevante Mail Delivery Agent (MDA) afhængig af beskedens header struktur. Blandt de mange værktøjer, der anvendes af Sendmail er en serie af HF-filer.

Hvad er Sendmail HF-filer?

Sendmail HF filer er hjælpefiler eller tekst-baserede optegnelser beskriver forskellige funktioner og værktøjer i MTA. De kan læses ved hjælp af en teksteditor såsom VI (UNIX-platforme) eller en almindelig tekst værktøj såsom Notepad (Windows-baserede platforme). I Sendmail, er disse filer defineres med .hf endelse, såsom sendmail.hf.

Hvor Sendmail HF filer ligger?

I versioner af Sendmail før 8.10, blev hf filer gemt i forskellige undermapper på platformen, hvor det blev installeret. Således hjælpe filer på ucbmail (University of California, Berkley) blev libaries gemt i ucbmail eller ucblib mapper. Med den nyeste version, har alle de hf filer blevet flyttet til en standard hjælpefil mappe. I UNIX er denne placeret på / etc / mail / hjælpefil.

Indholdet af en Sendmail HF fil

De hjælpefiler indeholder oplysninger om SMTP (Simple Mail Transfer Protocols) definitioner og opfordrer brugerne kan gøre, hvis de beslutter at udføre en manuel mail transfer og levering eller har brug for at foretage fejlfinding et problem. Dette omfatter kommandoer om, hvordan man etablerer en forbindelse med postomdeling service og hvordan at bekræfte levering. Også indeholdt er e-mail adresser, hvor brugerne kan sende potentielle fejl med Sendmail produkt til yderligere undersøgelse.

Overvejelser

Selvom sendmail.hf optegnelser er blevet flyttet til / etc / mail / hjælpefil, kan systemadministratorer oprette en konfiguration for at muliggøre returnering af de oprindelige filnavne. Dette gøres i sendmail.mc konfigurationsfilen med linjen "definere ( confHELP_FILE', /etc/mail/sendmail.hf')dnl # gammeldags."