Online Eve Trading Tools

December 1

Online Eve Trading Tools


EVE Online tilbyder en ekspansiv multiplayer spil, der foregår i rummet i en langt fjern fremtid. Spillerne påtager sig rollen som piloter transporterer gods, angribende pirater eller selv bliver pirater. Nogle vælger at tage merkantile vej til rigdom og magt i spillet. Disse virtuelle iværksættere drage fordel af en lang række online ressourcer til spillets handel markeder.

EVE Central

EVE Central giver spillerne mulighed for at se de aktuelle markedsrenter uden af ​​spillets interface. Dette lader handlende holde styr på markedet, eller planlægge ud lukrative handelsruter, selv når de ikke er logget ind i spillet. Spillere kan begrænse deres søgninger til en bestemt region eller et produkt og EVE Central giver de nuværende satser, sammenligning af nærliggende markeder og potentielle handelsruter for den virtuelle sektor. Merchants, der ønsker at undgå pirater og sikkert færgen gods fra ét system til et andet, kan begrænse deres ruter og søgninger til mere sikre områder.

Grismar.net

Malmen industrien danner rygraden i EVE Online økonomi. Grismar.net giver oplysninger om, hvor malm i spillet kan udvindes og dets omtrentlige værdi for handlende og minearbejdere. Traders bruger malm udvindes fra asteroider, is marker og måner at skabe de skibe, våben og stort set alle punkter til rådighed i online spil. Spillere kan bruge Grismar.net til at finde deres egne kilder malm eller at give oplysninger til minearbejdere i bytte for en nedskæring af malm returneres.

EVE Trade Finder

EVE Handel Finder tilbyder en open source værktøj designet til at gøre danner handelsruter så let som muligt. Dette værktøj giver spillerne mulighed for at oprette en handel rute baseret på den tilgængelige via sin grænseflade eller en af ​​de tidligere nævnte lokaliteter oplysninger. EVE Trade Finder importerer så ruten direkte ind i spillerens bogmærke steder i spillets interface, hvilket gør det nemt at slå sig til punkter langs ruten og overføre varer til salg. Hurtigere og mere sikker overførsel af varer resultater i højere overskud for en online forhandler i det store når i EVE Online virtuelle rum.


relaterede artikler