Sådan finder Wi-Fi Security Number på Vista

March 3

Sådan finder Wi-Fi Security Number på Vista


Konfigurer trådløse netværk til at forhindre aflytning ved at aktivere trådløs kryptering sikkerhed på netværket og på hver enhed, der forbinder til det trådløse netværk. Lille hjem og business trådløse netværksenheder typisk bygger på en fælles sikkerhedsnøgle for adgang, når kryptering er aktiveret. Hvis du glemmer din trådløse sikkerhedsnøgle og har brug for at tilføje en anden enhed til det trådløse netværk, vise trådløse netværk sikkerhedsnøgle i almindelig tekst ved hjælp af Egenskaber for trådløst netværk i Windows Vista.

Instruktioner

1 Klik på "Start" knappen på Windows Vista-skrivebordet, og klik på "Søg" -boksen. Skriv "Netværks- og delingscenter" i "Søg" -boksen, og klik derefter på "Netværks- og delingscenter" ikonet i venstre rude, når det vises.

2 Klik på "Administrer trådløse netværk" linket og derefter dobbeltklikke på navnet på dit trådløse netværksforbindelse på den viste liste.

3 Klik på fanen "Sikkerhed" i det vindue, der vises, og klik på feltet "Show tegn" for at vise det trådløse netværk sikkerhedsnøgle i læselig format.


relaterede artikler