Sådan eksporteres FTM til PAF

October 20

Sådan eksporteres FTM til PAF


Alle slægtsprogrammer læst og eksport til GEDCOM-format. GEDCOM står for Genealogical Data Communications. Denne filtype er udviklet til slægtsforskere at holde deling af familiens oplysninger fra at være afhængig af nogen bestemt program. Dette er branchens standard for import og eksport af filer mellem slægtsforskning softwareprogrammer. Sådan eksporteres FTM filer til PAF filer en fil konvertering er nødvendig.

Instruktioner

1 Åbn FTM software program ved at dobbeltklikke på ikonet på skrivebordet. Vælg "Export" i menuen fil.

2 Vælg den type eksport du ønsker at udføre. Vælg enten "hele filen" eller "Vælg individer." At vælge den sidstnævnte vil åbne et andet vindue med udvælgelseskriterier.

3 Gå til drop-down menu, der siger "Output Options". Vælg "GEDCOM 5.5 (standard)."

4 Klik på boksene, der beder om, hvordan du ønsker dataene skal vises i den eksporterede fil. Vælg en eller flere af de muligheder, der passer til netop din formål. For eksempel, hvis du deler denne fil med en anden person end et familiemedlem, vælg "privatisere levende mennesker."

5 Klik på "OK" og skriv filnavnet og vælge den mappe og mappe, du vil filen eksporteres til. Klik på "Gem" for at fuldføre eksport.

6 Åbn PAF program ved at dobbeltklikke på ikonet på skrivebordet. Vælg "Importer" i menuen fil.

7 Vælg stien til den eksporterede GEDCOM fil fra drop down menuen. I den anden rullemenu vælge GEDCOM. Klik på "Importer".

8 Vælg import- muligheder, der passer til din situation. Klik på "OK" for at starte importen. Når importen er færdig, skal du gemme den nye fil.

TIPS

  • Backup alle filer før importere eller eksportere. Data kan gå tabt, når konvertere filer fra et format til et andet.

relaterede artikler