Hvordan skal tjekkes Margener med Acrobat

October 23

Adobe Acrobat er en PDF-creation (Portable Document Format) ansøgning. Ud over at skabe PDF-filer ved hjælp af printable materiale fra andre programmer, Acrobat programmer giver dig mange værktøjer til at redigere PDF-dokumenter. En af disse funktioner er muligheden for at kontrollere og ændre margenerne på PDF-filer. Du kan se de aktuelle margenindstillingerne og ændre dem til nye, hvis det er nødvendigt.

Instruktioner

1 Start Acrobat og åbne PDF fil, der indeholder de margener, som du vil kontrollere. Bemærk, at de følgende trin gælder for alle tre versioner af Acrobat (Standard, Pro og Suite).

2 Klik på "Vælg Funktioner" menuen og fremhæve "Print Production" mulighed for at vise en liste over tilgængelige funktioner. Klik på indstillingen "Set Side Boxes", som vil åbne et separat dialog vindue.

3 Markér afkrydsningsfeltet "Vis Alle bokse" i vinduet Set Page bokse for at vise margenerne. Bemærk "Top", "Bottom", "Left" og "Right" margin lister i afsnittet "Margin Controls". Du kan bruge "op" og "ned" pile ved siden af ​​margin lister at ændre marginer som ønsket. Klik på "OK" knappen for at gemme eventuelle ændringer eller lukke vinduet dialog.


relaterede artikler