Sådan køber en træpille brændeovn Online

March 21

Sådan køber en træpille brændeovn Online


Varme dit hjem traditionelt - med en brændeovn - er både en hyggelig tilføjelse til din stue, og en energieffektiv penge-saver. Derudover brændeovne tæller som en skat afskrivning i USA. De kan købes online, som tilbyder en række fordele i forhold købe i en butik: afhængigt af tilstanden, behøver du ikke at betale en omsætningsafgift; Der er generelt en række særlige tilbud; og kundernes feedback er let tilgængelige online.

Instruktioner

1 Vælg en online komfur sælgende hjemmeside, hvorfra at købe din brændeovn. Harmanstoves.com, lopistoves.com og nevelsstoves.com sælge træ pilleovne, selvom der er adskillige flere at vælge imellem.

2 Kontroller for tilbud og rabatter, når du foretager din beslutning. En 10% rabat er ikke ualmindeligt, og de fleste online komfur forhandlere tilbyder gratis forsendelse.

3 Find de træ pilleovne på dit valgte websted; hvis du ikke kan finde en, blot søge "træ pilleovne" øverst på siden (de fleste detail sites har søgefunktioner øverst på deres side). Online bureaulokaler generelt har samme format: Du kan se en liste over deres produkter i en "miniaturevisning", hvor et billede vises med en pris. Klik på billedet af ovnen, du ønsker, som linker til en beskrivelse og yderligere information.

4 Klik på knappen, der giver dig mulighed for at købe ovnen (det er anderledes site-by-site). Du bliver nødt til at indtaste kreditkort eller PayPal identifikation til at foretage købet.

TIPS

  • En medley af komfur sammenligning hjemmesider eksisterer (se Resources); læse om brændeovne du overvejer på forhånd at se, om andre kunder er tilfredse.
  • Ikke alle online komfur forhandlere vil rumme håndtering af ovnen. Vær forberedt på at flytte komfuret fra varevogn til dit hjem, eller tjek videre til at se webstedets politik.

relaterede artikler