Om DVD Burning Software

November 23

Digitale videooptagere (DVR), som dem der findes i visse computere, bruge digital video disc (DVD) brænder software til at optage film filer på en optisk disk til afspilning. DVD-brænding software kan også bruges til computer data backup. Forstå, hvordan DVD-brænding software fungerer kan hjælpe dig med at træffe kvalificerede beslutninger, når de vælger den rigtige DVD-brænder software til dit hjem kontor.

Historie

DVD-brænder software følger i fodsporene på CD-brænding. "Burning" cd'er (den brændende adjektiv refererer til processen med registrering af data ved hjælp af en laser) var den første form for optisk disk optagelse til rådighed for private brugere. På en lignende måde, DVD brænder software sender data til en DVD brænder anordning, som skriver de computerdata til de forskellige lag af den optiske disk. Denne skriveprocessen bruger en fin laser til at ætse, eller "brænde" computeren oplysninger til disken. Når den færdige skive anbringes i en optisk læser, såsom en computer diskdrev eller en DVD-afspiller, DVD læserens lasere hoppe ud af den ætsede undersiden af ​​disken og genfortolke dataene tilbage til elektronisk form.

Betydning

Mens DVD-brænding kapaciteter er tilgængelige på de fleste hjem og kontor computere, ikke alle DVD-brænder software er de samme. Forskellige DVD-brænding software tilbyder diverse funktioner, som ændre sig afhængigt af brugerens behov. For eksempel kan kontor brugere anvender en DVD-brænder software, der er fokuseret på gør det muligt for brugeren at skrive store mængder computerdata til DVD-diske med henblik på sikkerhedskopiering computer information (dvd'er holde større mængder data end cd'er). Omvendt kan hjemmebrugere bruge DVD-brænder software for flere rekreative formål, såsom afbrænding film til at se i deres hjemmebiograf. Softwaren er derfor skræddersyet til disse formål. Forståelse af muligheder og forskelle i DVD-brænder software gør det muligt for forbrugerne at træffe uddannede valg, når du vælger den software, der er rigtigt for dem.

Egenskaber

DVD-brænder software kan stort set opdeles i to særskilte typer: DVD brænder til underholdning såsom desktop video authoring, og DVD brænding til utilitaristiske formål (såsom data backup). Begge dele funktioner. I sin kerne, DVD-brænder software indsamler computerdata, du angiver, såsom film eller dokumenter, og sender dem til DVD-brænderen enhed. DVD-brænder software også har media bestilling funktioner med henblik på at katalogisere filer på din computer for nem reference, næste gang du bruger softwaren. På en pc, sådan software bruger ofte en hierarkisk "træ" format til katalog computerdata. På en Mac DVD-brænder software normalt bruger Mac-operativsystemet s Finder. På højere tier forbrugerversioner, DVD-brænder software indeholder multimediefunktioner "ekstra" såsom evnen til at tilføje specielle effekter til dvd-film (og dermed krydser over det område af dvd-brænding og ind i den digitale video forfatterskab).

Overvejelser

Forbrugere køber DVD-brænder software nødt til at overveje deres DVD brændende behov for at vælge den bedste software til deres formål. Den bedste DVD-brænding software til digital video authoring skal omfatte grundlæggende funktioner såsom støtte til almindelige videoformater, inklusive .AVI, .WMA og FLV. Mens grundlæggende videofil støtte muliggør DVD-brænding software-brugere grundlæggende video authoring kapaciteter, vil mere avancerede brugere ønsker bedre authoring muligheder. God DVD-brænder software bør også have indbygget understøttelse af forskellige fil eksport, så du kan spare DVD projekter som dvd-billeder (dvs. du kan spare en dvd som en selvstændig fil, der fungerer som en virtuel disk på din computer).

DVD-brænding software til data backup og andre forsyningsselskaber formål skulle have tilsvarende skræddersyet funktioner for sine specifikke formål. På det grundlæggende niveau, bør DVD-brænding software til data-backup kunne skrive store mængder data med tilstrækkelige data buffere til at beskytte mod korruption. Den brændende software skal også have indbygget understøttelse af dataintegritet kontrol.

Advarsel

Enkeltpersoner kan købe DVD-brænder software med det formål at "rippe" (downloading) dvd-film ud af kommercielle dvd'er og lave kopier af dem. Kontakt din advokat, før rippe og brænde kommercielle dvd'er. De amerikanske lov om ophavsret vedrørende kopiering af kommercielle dvd'er vha DVD-brænding software er ikke altid klart. Nogle hævder, at du kan tage en sikkerhedskopi af kommercielle dvd'er, som du ejer, mens andre siger, at en sådan handling krænker copyright regler. Mange DVD-brænding software programmer inkluderer software, der genkender kommercielle dvd'er og forhindrer brugerne i at tage kopier.


relaterede artikler