Sådan Konverter en video fra FLV til WMV 360

August 16

Xbox 360 er en spillekonsol produceret af Microsoft. Udover spil, kan Xbox 360 bruges til at spille digital video. Da det er en Microsoft-enhed, kan Xbox 360 understøtter afspilning af Windows Media Video eller WMV-filer. Microsoft udviklede digitalt videoformat til at arbejde indbygget med sin software og hardware. Hvis brugerne ønsker at konvertere deres FLV filer til en WMV-format, der er specielt kodet til spillekonsol, kan de drage fordel af en video konvertering program.

Instruktioner

Hamster Free Video Converter

1 Start Hamster Free Video Converter. Træk og slip FLV input fil i afsnittet "manager List" under "Tilføj fil" fanen.

2 Klik på "Rediger" fanen. Rul ned til afsnittet "Enhed" og vælg "Xbox".

3 Vælg fanebladet "Konverter" og klik på "Tryk for at Convert" knappen. En bekræftelsesmeddelelse vises, når Xbox360 WMV output fil er blevet kodet med succes. Klik på "Åbn mappe med Converter filer" knappen for at få adgang til videoen i dens standard lager placering.

iWisoft Free Video Converter

4 Start iWisoft Free Video Converter. Klik på "Tilføj" ikonet og søge efter den FLV input fil i filvalgsvinduet. Vælg elementet, og klik på "Åbn" knappen for at importere videoen ind i programmet.

5 Åbn "Profil" pull-down menuen. Gå til "Windows Mobile, Xbox" og vælg fra "Xbox360 WMV Video

(.wmv)" eller "Xbox360 WMV HD Video (.wmv)" indstillinger.

6 Klik på knappen "Start" for at konvertere filen. En bekræftelsesmeddelelse vises, når Xbox360 WMV output fil er blevet kodet med succes. Klik på "Find Target" knappen for at få adgang til videoen i dens standard lager placering.

Online Konverter

7 Start en internetbrowser og gå til Online Konverter.

8 Åbn "Select target format" rullemenuen i afsnittet "Video Converter". Vælg "Konverter video til Xbox 360." En fil konvertering side indlæser automatisk.

9 Klik på knappen "Gennemse" på filen indsendelse feltet. Søg efter den FLV input fil i filvalgsvinduet. Vælg elementet, og klik på "Åbn" knappen for at uploade videoen til tjenesten.

10 Klik på "Konverter filen" knappen. En fil download siden indlæser automatisk, når Xbox360 WMV output fil er blevet kodet med succes. Klik på "direkte download link", og følg vejledningen på skærmen for at gemme videoen på en ønsket opbevaringssted.

TIPS

  • Hamster Free Video Converter og iWisoft Free Video Converter er fordelt som freeware, mens Online Konverter er gratis at bruge for input filer under 100 MB. Selvom Hamster Free Video Converter og iWisoft Free Video Converter er kun Windows-kompatibel, kan Online Konverter tilgås fra en Internet browser på enhver type operativsystem.

relaterede artikler