Sådan Konverter WAV til Ogg

April 1

WAV er den mest produktive tabsfri lydformat. "Lossless" audio mister ingen kvalitet i konverteringsprocessen fra fx et spor på en Compact Disc til en digital lydfil på en harddisk. Ogg er et open source lydformat, der ofrer nogle kvalitet for at opnå en lille filstørrelse lignende, for eksempel den berømte MP3-format. Ikke desto mindre er Ogg velanset for at opretholde en god lydkvalitet. For at spare diskplads, kan brugere, der ønsker at konvertere store WAV-filer til små Ogg-filerne.

Instruktioner

Sådan Konverter WAV til Ogg, Windows og Mac OS X

1 Installer Switch Sound File Converter ved at besøge webstedet (se Resources), downloade installationsfilen og kører det.

2 Åbn Switch Sound File Converter. Klik derefter på "Tilføj fil (er)" i værktøjslinjen øverst i vinduet; bruge "Tilføj mappe" i stedet, hvis du har en hel mappe til at konvertere. Find og fremhæve den WAV fil (er) eller mappe, du vil konvertere til Ogg-format. Klik på "Åbn", "OK" eller tilsvarende, og dine filer vil blive placeret i køen.

3 I "Output Folder" sektionen nær bunden af ​​vinduet, gå til den mappe, du gerne vil have dine ogg placeret i. Klik på menuen ved siden af ​​"Output Format", og vælg "Ogg."

4 Klik på "Encoder Options" og vælg kvaliteten af ​​dit Ogg kodning. Jo højere tallet er, jo bedre kvalitet, men jo højere filstørrelse, så godt. For god klingende filer, så prøv at kode til mindst et kvalitetsniveau 8. Klik på "OK".

5 Klik på "Konverter" i nederste højre hjørne af vinduet. Skift lydfil Converter vil konvertere dine WAVs i Ogg-format, placere dem i den mappe, du har valgt i trin 3.

Sådan Konverter WAV Til Ogg, Ubuntu og andre Linux-brugere

6 Klik på "System", "Administration" og "Synaptic Package Manager." Hvis du ikke kører Ubuntu eller en anden Debian-distributionen, installere Sound Converter derefter gå videre til Trin 5. For at installere, bruge operativsystemets pakke manager, hvis det er muligt, eller besøge Sound Converter hjemmeside og downloade og installere programmet (se Resources) .

7 Skriv "Sound Converter" i Quick søgefeltet. Klik pakkens header øverst på listen over søgeresultater for at sortere dem. Find "soundconverter" på listen, og klik derefter på den tomme afkrydsningsfeltet ud for det. Klik på "Marker til installation." Hvis bedt om at markere yderligere pakker til installation eller på anden måde tage skridt til korrekt installere programmet, klik på "Mark", "OK" eller tilsvarende.

8 Klik på "Anvend" i værktøjslinjen øverst i vinduet for at installere Sound Converter.

9 Kør Sound Converter og klik på "Tilføj fil" i værktøjslinjen øverst i vinduet; bruge knappen "Tilføj mappe" i stedet, hvis du har en hel mappe konvertere.

Gå til og fremhæve de WAV-filer (S) eller den mappe, du vil konvertere til Ogg-format. Klik på "Åbn" for at tilføje dem til køen.

10 Klik på Rediger, og klik derefter på Indstillinger. Under "Type Result?", Vælg "Ogg Vorbis (.ogg)." Juster kodning kvalitet, hvis du kan lide, og klik på "Luk".

Klik på "Convert" i værktøjslinjen øverst i vinduet. Dine WAVs vil blive konverteret til ogg og placeres i samme mappe som de originale WAV-filer.