Hvordan at erhverve en anden IP-adresse til at have Hurtigt Internet Speed

December 19

Hvordan at erhverve en anden IP-adresse til at have Hurtigt Internet Speed


IP-adresse tildelt computeren opretter forbindelse til serveren af ​​internetudbyder du bruger til at få adgang til internettet. Du Internet browsing hastighed vil afhænge af den type internettjeneste du har (DSL, dial-up, kabel, satellit). Hvis du er utilfreds med den hastighed kapacitet din internetudbyder giver, kan du bruge en VPN (virtual private network), som er en tjeneste, der benytter IP-adresser, der forbinder til servere, der muliggør hurtigere Internet hastigheder. Plus, når du bruger en anden IP-adresse, vil du surfe på nettet med anonymitet.

Instruktioner

1 Besøg MonkeyVPN hjemmeside for at erhverve en ny IP-adresse, og har en hurtig internetforbindelse hastighed (se Referencer). Denne VPN websted giver brugerne en anonym IP til gennemsyn, så din IP er skjult, og dermed beskytte dine personlige IP, computerdata og identitet. Dette virtuelle private netværk tilbyder hurtige web-browsing kapaciteter, Point-to-Point Tunneling Protocol (PPTP) og tier-1 båndbredde. Monkey VPN tilbyder en én-dages gratis prøveversion og muligheder for månedlige eller tre måneders konto vilkår.

2 Gå til HideIP VPN stedet og bruge sin service for at få en ny IP-adresse og surfe på internettet hurtigere (se Referencer). HideIPVPN muliggør anonym Internet-browsing gennem en uafhængig IP-adresse med evnen til at forbinde til servere, der er fastsat for andre lande. Dette virtuelle private netværk tilbyder ubegrænset og ikke målt båndbredde, hvilket giver dig hurtige browsing hastigheder, plus det ikke holde styr på dine browserdata. HideIPVPN tilbyder månedlige konti, der aktiveres straks efter betaling og kan til enhver tid opsiges.

3 Naviger til StrongVPN hjemmeside og bruge sin virtuelt privat netværk for at få en ny IP-adresse og surfe på nettet ved hurtigere hastigheder (se Referencer). Stærk VPN tilbyder fuld anonymitet ved at skjule din sande IP-adresse til beskyttelse og sikret internet-browsing og giver dig en ny IP-adresse. Denne virtuelt privat netværk giver høj hastighed forbindelse, live hjælp tilgængelig 24/7, og ingen båndbredde begrænsninger. StrongVPN tilbyder månedlige regnskaber og årlige specials afhængigt af dine servicebehov. Plus, det giver også en syv-dages pengene tilbage garanti.


relaterede artikler